Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Uniikki tapa kouluttautua ICT-asiantuntijaksi – suosittu Valtori Akatemia saa jatkoa

Jaa

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on kouluttanut Valtori Akatemia -harjoitteluohjelmansa kautta vuodesta 2018 lähtien ICT-alan ammattilaisia valtionhallintoon. Akatemiasta on muodostunut suosittu ohjelma, joka on avannut työuran kymmenille opintojensa loppusuoralla oleville ja vastavalmistuneille.

Valtori Akatemia on trainee-ohjelma uransa alkuvaiheessa oleville tekniikan ja liiketalouden alan ammattilaisille. Akatemian tavoitteena on löytää osaajia Valtorin strategisesti tärkeille osaamisalueille, joihin osaamista on erityisen vaikea saada vapailta työmarkkinoilta. Myös valtorilaiset voivat syventää ammatillista osaamistaan osallistumalla akatemialaisille suunnattuihin koulutuskokonaisuuksiin.

”Akatemia on ollut aivan mahtava ja uniikki tapa kouluttautua aloittelevaksi asiantuntijaksi”, yksi osallistujista kuvaa.

Neljäs Akatemia avasi työuran 11 asiantuntijalle

Viimeisin, nyt päättyvä akatemia käynnistyi alkuvuonna. Silloin mukaan haki kaikkiaan 226 henkilöä. Akatemia 2022 avasi työuran 11 asiantuntijalle, jotka työskentelevät nyt pilviteknologioiden, tietoturvan ja kyberturvallisuuden parissa.

”En olisi luultavasti ikinä päätynyt näihin työtehtäviin ilman Akatemiaa. Olen suuresti kiitollinen siitä, että minut tänne valittiin ja pääsen luomaan uutta uran alkua uusista työtehtävistä, joita pidän mielenkiintoisena,” osallistuja kertoo.

Seuraava Akatemia painottuu turvallisuuteen ja turvallisuusverkkoon

Vuonna 2023 alkava, järjestyksessään viides Valtori Akatemia painottuu tärkeään osa-alueeseen, turvallisuuteen ja turvallisuusverkkotoimintaan.

Haku harjoitteluohjelmaan käynnistyy syksyllä 2022.

Lisätietoja Valtori Akatemiasta verkkosivuillamme

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus ValtoriVuonna 2014 perustettu Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ict-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Palvelutuotannossamme yhdistämme sekä omaa tuotantoamme että markkinoilta hankittuja kumppaniemme palveluja. Asiakkaamme saavat käyttöönsä markkinoiden parhaan ja sitoutuneimman valtionhallinnon ICT:n asiantuntemuksen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme