Oulun yliopisto

University Business Forum Oulun yliopistolla 14.10

Jaa

University Business Forum järjestetään torstaina 14.10.2021 Linnanmaan kampuksella Oulussa teemalla Kestävä tulevaisuus. Tilaisuudessa avataan pääteemaan liittyvää uusinta tutkimusta sekä uusia näkökulmia tieteen ja elinkeinoelämän yhteistyömahdollisuuksiin.

Tapahtuma muodostuu neljästä eri temaattisesta istunnosta, joissa tarkastellaan kestävää tulevaisuutta teräs- ja kaivosteollisuudessa ja tieto- ja viestintätekniikassa sekä jatkuvan oppimisen ja työn ergonomian ja aivotoiminnan näkökulmasta.

Tilaisuuden pääpuhujia ovat hallitusammattilainen Kaisa Hietala, joka puhuu ”Kestävää kehitystä muuttavasta liiketoiminnasta” sekä tiedekommunikaattori Pauli Ohukainen, joka puhuu aiheesta "Parempi yhteiskunta kriittisen ajattelun kautta". Äänessä ovat myös elinkeinoelämän vaikuttajat sekä tutkijat. Tilaisuuteen on toistaiseksi ilmoittautunut 150 osallistujaa.

Toimittajanne on tervetullut tilaisuuteen, joka pidetään Oulun yliopiston Saalastinsalissa torstaina 14.10.2021 klo 8-13, Pentti Kaiteran katu 1, Linnanmaa. Tapahtumaa voi seurata myös etänä osoitteessahttps://www.oulu.fi/en/events/university-business-forum-2021. Tilaisuus on englanninkielinen.

Ohjelma

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Asiakkuuspäällikkö Kaisa Still, Innovaatiokeskus, Oulun yliopisto, puh. 0294 488 030, kaisa.still@oulu.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000https://www.oulu.fi/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Uusi HYTKI-hanke tukee alueita hyvinvointi- ja terveysdatan hyödyntämisessä15.10.2021 07:55:00 EEST | Tiedote

Digitaalisen terveyden aikakaudella terveys - ja hyvinvointidatan määrä kasvaa ja sen käyttötarkoitukset monipuolistuvat. Datan hyödyntämiseen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa liittyy paljon mahdollisuuksia mutta myös haasteita. Erityyppiset toimijat, kuten tutkimusinstituutiot, yritykset, sote-palveluiden tuottajat ja ekosysteemitoimijat, pyrkivät ratkomaan näitä haasteita. Hyvinvointi- ja terveysdatan kansallinen innovaatioekosysteemi (HYTKI) -hanke edistää toimijoiden välistä yhteistyötä, kokemusten vaihtoa ja kyvykkyyksien kehittämistä aihealueella. HYTKI-hanketta on toteuttamassa toimijoita Oulusta, Jyväskylästä, Kajaanista, Kuopiosta ja Turusta.

Kohti kestävämpää tulevaisuutta – GEOMINS-projekti tarjoaa vaihtoehtoja rikastusjätteen käsittelyyn15.10.2021 06:30:00 EEST | Tiedote

Hiljattain päättyneessä GEOMINS-projektissa otettiin askeleita kohti turvallisempaa rikastusjätteen käsittelyä ja kestävämpiä rakennusmateriaaleja. Suomen Akatemian rahoittamassa Oulun yliopiston projektissa tutkittiin mahdollisuuksia hyödyntää rikastusjätettä rakennusmateriaalien raaka-aineena. Lupaavat tutkimustulokset auttavat matkalla kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme