Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uudessa fTravel-ohjelmassa etsitään matkailun tulevaisuuden mahdollisuuksia – matkailun johtamisohjelma syntyi koulutusyhteistyön tuloksena

Jaa

fTravel-ohjelma on suunnattu matkailualalla yrittäjänä tai johto- ja asiantuntijatehtävissä toimiville naisille. Osallistujat voivat toimia majoitus-, ravintola, -kahvila-, ohjelma, - tapahtuma- tai /ja liikennepalveluissa.

Koulutukseen valitaan 20 osallistujaa, ja sen kesto on syyskuusta 2021 toukokuuhun 2022.

– Matkailuala on vahvan kehityksen vaiheessa. fTravel-ohjelma on hieno mahdollisuus arvioida kokonaisvaltaisesti omaa yritystoimintaa, päivittää tietoja ja kehittää yrityksen strategiaa, myynnin ja markkinoinnin keinoja ja etsiä uusia ratkaisuja ja toimintamalleja. Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston fPlaza-hankkeen valmennusohjelmat täydentyvät Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa luodulla matkailu- ja vieraanvara-alalle suunnatulla johtamisohjelmalla, kertoo projektipäällikkö Terttu Savela Oulun ammattikorkeakoulusta.

Innostavaa yhteistyötä ja konkreettista tukea matkailualan pohjoisille toimijoille

fTravel-ohjelma on suunniteltu ja ideoitu tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa. Johtamisohjelma inspiroi ja tarjoaa konkreettista tukea alan ajankohtaisiin ja kansallisen strategian mukaisiin teemoihin.

Mukana koulutusyhteistyössä on myös Haaga-Helia, jonka matkailualan asiantuntijat ohjaavat koulutuksen työpajoja.

– Ohjelman hedelmällisintä antia – inspiroivien puheenvuorojen lisäksi – on varmasti vuorovaikutus ja sparraus ohjelmaan osallistujien kesken ja se, että pääsee yhdessä pohtimaan ja ideoimaan keinoja ja väyliä oman liiketoiminnan kehittämiseksi. On etuoikeus olla mukana tukemassa alan pohjoisia toimijoita yhdessä johtavien asiantuntijoiden ja koulutuskumppaneiden kanssa, toteaa Haaga-Helian matkailun osaamisaluejohtaja Kiti Häkkinen.

fTravel sisältää 15 matkailun johtamisen kehittämisen lähikoulutuspäivää. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi vierailuja matkailualan yrityksiin, kiinnostavia case-tapauksia, ulkomaille suuntautuva opintomatka, oman yrityksen kehittämisen projektityö sekä innostavia kipinäpajoja, joissa eri teemojen oppeja viedään suoraan yrityksen omaan arkeen. Lähipäivät toteutetaan pääasiassa Oulussa ja lähiympäristön matkailuyrityksissä.

Ohjelman haku on käynnissä ja päättyy maanantaina 13.9.2021.

Lisätietoa ja hakeminen: https://www.oamk.fi/fi/tutkimus-ja-kehitys/tki-ja-hanketoiminta/fplaza/ftravel/ftravel-ohjelmainfo

fPlaza-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto, ja rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Terttu Savela, Oulun ammattikorkeakoulu, Liiketalouden yksikkö, +358 50 9133 526, terttu.savela@oamk.fi

Projektikoordinaattori Anne Keränen, Oulun yliopisto, +358 45 1348445, anne.keranen@oulu.fi

Osaamisaluejohtaja Kiti Häkkinen, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, matkailun osaamisalue, +358 40 488 7425, kiti.hakkinen@haaga-helia.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, journalismikoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme