Osuuskauppa Arina

Uudesta ABC:stä viihtyisä olohuone paikallisille ja hengähdyspaikka ohikulkijoille

Jaa

Osuuskauppa Arina rakentaa uuden ABC-liikennemyymälän Vaalaan. Rakentaminen on vastikään aloitettu ja uuden liikennemyymälän arvioitu valmistumisaika on vuoden 2021 kesällä.

Havainnekuva tulevasta Vaalan ABC-liikennemyymälästä
Havainnekuva tulevasta Vaalan ABC-liikennemyymälästä

– Uudesta liikennemyymälästä halutaan rakentaa paikka, mihin on yhtä mukava tulla herkuttelemaan ja rentoutumaan kuin omaan olohuoneeseen, koska omistajillehan tätä ollaan tekemässä. Nyt rakenteilla olevasta liikennemyymälästä tulee entistä tilavampi, valoisampi ja kaikin puolin viihtyisämpi, kertoo ABC Vaalanportin liikennemyymäläpäällikkö Kari Paakkola.

Nykyinen ABC-liikennemyymälä palvelee omistajia uuden ABC:n avautumiseen asti ja nykyiset työntekijät siirtyvät aikanaan avautuvaan uuteen ABC-liikennemyymälään. Tuleva liikennemyymälä sisältää noin satapaikkaisen asiakasravintolan, kesäterassin, entistä laajemman valikoiman marketinsekä selkeämmän parkkialueen.

– Loistavan asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi otamme vahvemmin huomioon myös omistajien kulkupelit. Parkkipaikalle mahtuu 61 henkilöauton lisäksi raskasajoneuvot, linja-autot sekä myös mopot ja moottorikelkat. Sähköautoilijoiden matkantekoa sujuvoittaaksemme meiltä tulee löytymään jatkossa myös sähköautojen latauspiste, Paakkola kertoo.

– Nykyinen liikepaikka on tullut teknisesti tiensä päähän, joten nyt on hyvä tilaisuus tarjota omistajillemme kiitosta palveluidemme aktiivisesta käytöstä. Uusi ABC-liikennemyymälä on tarkoitettu sekä vaalalaisille omistajille että ohiajaville matkailijoille. Yhdessä me huolehdimme alueemme elinvoimaisesta tulevaisuudesta ja teemme Pohjois-Suomesta yhä paremman paikan elää. Teemme tätä Rakkaudesta Pohjois-Suomeen, Paakkola toteaa.    

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Liikennemyymäläpäällikkö Kari Paakkola, 044 788 4873, kari.paakkola@sok.fi
Ryhmäpäällikkö Soile Tikkala, 050 566 1317, soile.tikkala@sok.fi

Kuvat

Havainnekuva tulevasta Vaalan ABC-liikennemyymälästä
Havainnekuva tulevasta Vaalan ABC-liikennemyymälästä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina
Osuuskauppa Arina
Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

044 788 5899http://arina.fi

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistaa yli 170 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Arinalaiset tarjoavat market- ja ABC-kaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluja 182 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea yli 3000 työntekijän voimin. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin yli 550 euroa taloutta kohden vuodessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme