Osuuskauppa Hämeenmaa

Uudistunut S-market Lammi on ilmeeltään raikas ja valikoimiltaan paikallisten asiakastoiveiden mukainen

Jaa

Lammin S-marketin miljööuudistus valmistui tällä viikolla. Myymälän ilme on nyt raikas, ja valikoima kasvaa jatkuvasti asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Myymälän päävärinä on nyt hillityn tyylikäs tummanharmaa.
Myymälän päävärinä on nyt hillityn tyylikäs tummanharmaa.

Huhtikuussa 2012 avattu S-market Lammi sai uuden viihtyisän myymäläilmeen tällä viikolla valmistuneessa remontissa.

– Myymälä uudistettiin uuden S-market-konseptin mukaiseksi. Myös valaistusta uusittiin, kertoo ryhmäpäällikkö Mervi Jalonen.

Myymälän värimaailma muuttui raikkaaksi, ja päävärinä on hillityn tyylikäs tummanharmaa. Uuden konseptin mukaiseen S-marketiin kuuluu vahvasti myös asioinnin helppous ja nopeus sekä uudistuva ja monipuolinen valikoima.

Asiakaslähtöisyys keskiössä

Uudistuksen viimeistelee toukokuussa myymälään saapuva uusi pullonpalautusautomaatti. Muutosten myötä S-market Lammi on entistä laadukkaampi ja asiakaslähtöisempi lähikauppa.

– Olemme panostaneet laajaan valikoimaan, jotta asiakkaat saavat S-market Lammilta kaiken tarvittavan. Uusi Sinuntoive-palvelu, jossa asiakkaat voivat toivoa tuotteita marketin valikoimaan, on otettu täällä hienosti vastaan. Lisäämme valikoimaamme paljon asiakkaiden toivomia tuotteita, marketpäällikkö Sonja Katko kertoo.

Juomaosasto uudistui remontin myötä täysin. Kalusteet ja kylmäkaapit vaihdettiin, ja uusi juomaosasto on selkeämpi ja suurempi. Suuremman alueen myötä tuotteet saatiin paremmin esille. Juomavalikoimaan tuli myös lisäyksiä, erityisesti pienpanimoiden tuotteita löytyy laajasti.

Hyllyjärjestyksiin tuli joitakin muutoksia. Suurin muutos tapahtui snacksien osalta; jatkossa kaikki naposteltavat löytyvät samasta hyllyvälistä. Snacks-valikoimaan tuli myös lisää tuotteita, suosittujen Texmex-tuotteidenkin valikoima kasvoi hieman.

Lammin S-marketin yhteydessä palvelee kesäkauden ajan puutarhan pop up -myymälä, josta asiakkaat saavat yhdellä kauppareissulla hankittua suosituimmat kesäkukat, mullat ja muut tärkeimmät puutarhatarvikkeet kotiin tai kesämökille. Jo viime kesänä Lammilla ilahduttanut puutarhan pop up kattaa nyt aiempaa laajemman valikoiman.

– Myymme tänä kesänä puutarhan pop up -myymälässä myös lannoitteita ja havuja, Sonja Katko kertoo.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Mervi Jalonen, 050 388 4235

Kuvat

Myymälän päävärinä on nyt hillityn tyylikäs tummanharmaa.
Myymälän päävärinä on nyt hillityn tyylikäs tummanharmaa.
Lataa
Juomaosasto sai remontissa lisää tilaa sekä uudet kalusteet ja kylmäkaapit. Suuremman alueen myötä tuotevalikoima kasvoi hieman, erityisesti pienpanimoiden tuotteita löytyy laajasti.
Juomaosasto sai remontissa lisää tilaa sekä uudet kalusteet ja kylmäkaapit. Suuremman alueen myötä tuotevalikoima kasvoi hieman, erityisesti pienpanimoiden tuotteita löytyy laajasti.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme