Messukeskus

Uusi HupiCon esittelee harrastusmahdollisuuksia kouluikäisille

Jaa

Uusi harrastetapahtuma HupiCon avaa ovensa 20.–22.4.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Kouluikäisille suunnatussa tapahtumassa voi tutustua muun muassa pienoismalleihin, lauta- ja videopeleihin sekä tubettamiseen.

HupiCon esittelee pienoismalliharrastusta useissa eri näytöksissä sekä näytteilleasettajien osastoilla. Kokeneiden pienoismalliharrastajien kädenjälkiä voi ihastella muovimallirakentajien yhdistyksen IPMS Finland ry:n järjestämässä pienoismallikilpailussa.

Palikkatakomo ry rakentaa HupiConiin maailmaan suurimman Legokaupungin. Näyttelyn ohella Palikkatakomon osastolla voi tutustua myös maailmanlaajuisesti tunnustettujen rakentajien teoksiin sekä uusiin Lego-koneisiin ja -robotteihin. Osastolla on lisäksi yleisölle suunnattu rakentelualue, jossa kävijät voivat suunnitella ja koota itse Lego-rakennelmia.

Retropelialueella esitellään 80- ja 90-luvun pelikonsoleja, mm. Nintendo Entertainment Systemiä, Super Nintendoa, Gamecubea, Playstation ykköstä ja muita klassikko-pelikonsoleita. Puolenkuun Pelien osastolla voi puolestaan tutustua lautapelien maailmaan sekä Warhammer-miniatyyreihin.

Lennätyksen ystäville HupiCon tarjoilee laajan lennätysalueen, jossa järjestetään lennätysnäytöksiä ja -testauksia puolen tunnin välein. Näytöksissä radio-ohjattavat pienoismallit ja niiden ohjaajat näyttävät, mihin kaikkeen pienet koneet, dronet ja kopterit taipuvat. Lennätys tapahtuu rajatulla alueella, joten temppuja voi seurata turvassa verkon toiselta puolen.

Pokémoneista innostuneiden paikka on Pokémon-demoalue, jossa järjestetään aloittelijoiden turnaus kaikkina messupäivinä sekä jo pidempään harrastaneiden turnaus sunnuntaina. Omia kortteja ei tarvitse olla mukana, sillä pelialueelta voi lainata peleihin korttipakkoja.

Värikuula-aseita, pakopelejä ja kokkiosaamista

Paintball Sissoksen osastolla voi kokeilla värikuula-aseella ampumista. Kuulina käytetään uudelleen ammuttavia kumikuulia, joista ei tule maaliroiskeita vaatteisiin. Paintball soveltuu kaikille yli 7-vuotiaille, ja piste on avoinna koko messuviikonlopun ajan.

Erilaisten pakopelien ja -huoneiden suosio on nousussa. Helsingin suosituimpia pakopelikokemuksia tarjoavan Exite Live Gamesin osastolla pelataan minipakopelia, jossa tavoitteena on purkaa pommi ennen sen räjähdystä.

Perjantaina 20.4. Ruokatiedon osastolla järjestetään Ruokavisan loppukilpailu, jossa yläkoululaiset loppukilpailijat ottavat mittaa toisistaan ruuanvalmistuksen taidossa ja ruokakulttuuriosaamisessa. Kolmen ruokalajin kilpailumenu valmistuu aamupäivän aikana ja voittaja julkistetaan perjantaina klo 13.45.

Herbalisti kertoo tubetuksesta

YouTuben Herbailua-kanavasta tutuksi tulleella tubettaja Herbalistilla eli Juuso Karikuusella on tube-kanavallaan yli 260 000 seuraajaa. Kuinka hän saavutti näin huikean suosion? Herbalisti kertoo tubettamisesta Hupiconissa lauantaina klo 13.00. Samalla häneltä voi kysellä vinkkejä sekä ottaa yhteiskuvia.

Hupiconin ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan nettisivuilla www.hupicon.fi.

Uusi Hupicon Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.4. samaan aikaan Lapsimessujen, shoppailijoiden OutletExpon sekä lemmikkitapahtuma Eläinystäväni-messujen (la-su) kanssa. Eläinystäväni on avoinna lauantaista sunnuntaihin 21.–22.4. 

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com, www.lapsimessut.fi, #hupicon2018

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.  

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2021 siirtyy kahdella viikolla15.5.2019 14:03:37 EESTTiedote

Metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tapahtuma PulPaper järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa Helsingissä 27.29.4.2021. Tapahtuman ajankohtaa on siirretty kahdella viikolla aiemmin ilmoitetusta, jotta vältetään päällekkäisyys Saksassa järjestettävän suuren teollisuustapahtuman kanssa. Messukeskuksessa samaan aikaan PulPaperin kanssa on myös kemian- ja bioalan huipputapahtuma ChemBio Finland ja kemianalan huippuseminaari Helsinki Chemicals Forum. Samanaikaiset tapahtumat tuovat synergiaetuja niin alan kävijöille kuin yrityksillekin.

ChemBio Finland 2021 siirtyy kahdella viikolla15.5.2019 13:11:54 EESTTiedote

ChemBio Finland 2021 järjestetään kahden vuoden kuluttua Messukeskuksessa Helsingissä 27.-28.4.2021 ensimmäistä kertaa samanaikaisesti metsäteollisuuden johtavan kansainvälisen PulPaper-tapahtuman kanssa. Nyt jo toistamiseen ChemBio Finland –tapahtuman yhteydessä on Helsinki Chemicals Forum. Tapahtuman ajankohta siirtyy aiemmin ilmoitetusta ajankohdasta huhtikuun loppuun, jotta vältetään päällekkäisyys Saksassa järjestettävän suuren teollisuustapahtuman kanssa. Samanaikaiset tapahtumat tuovat synergiaetuja niin kävijöille kuin yrityksillekin. ChemBio Finland –tapahtuma koostuu Kemian Päivien luennoista, bioalan seminaareista ja muusta ohjelmasta sekä kemian ja bioalan näyttelystä, johon viime kerralla osallistui 144 yritystä. ChemBio Finland järjestetään joka toinen vuosi. Vuonna 2019 tapahtumassa vieraili yli 4 200 ammattilaista. PulPaper 2018:ssa oli yli 9 200 kävijää yli 50 maasta. Tapahtuma käsitti metsäteollisuuden osa-alueet laajasti huomioiden myös pakkaus-, energia- ja kemiante

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuílla synergia toi vahvuutta11.5.2019 16:35:00 EESTTiedote

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla Helsingissä esiteltiin neljän vuoden tauon jälkeen kattavasti raskasta kalustoa ja hyötyajoneuvoja. Esillä oli lisäksi trukkeja ja päällirakenteita sekä logistiikka- ja kuljetusalan palveluja. Tapahtuma tavoitti hyvin alan ammattilaiset ja kävijöitä oli kolmen päivän aikana15 500. Tapahtumaan osallistui 216 yritystä. Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut järjestettiin 9. – 11.5.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme