Messukeskus

Uusi HupiCon esittelee harrastusmahdollisuuksia kouluikäisille

Jaa

Uusi harrastetapahtuma HupiCon avaa ovensa 20.–22.4.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Kouluikäisille suunnatussa tapahtumassa voi tutustua muun muassa pienoismalleihin, lauta- ja videopeleihin sekä tubettamiseen.

HupiCon esittelee pienoismalliharrastusta useissa eri näytöksissä sekä näytteilleasettajien osastoilla. Kokeneiden pienoismalliharrastajien kädenjälkiä voi ihastella muovimallirakentajien yhdistyksen IPMS Finland ry:n järjestämässä pienoismallikilpailussa.

Palikkatakomo ry rakentaa HupiConiin maailmaan suurimman Legokaupungin. Näyttelyn ohella Palikkatakomon osastolla voi tutustua myös maailmanlaajuisesti tunnustettujen rakentajien teoksiin sekä uusiin Lego-koneisiin ja -robotteihin. Osastolla on lisäksi yleisölle suunnattu rakentelualue, jossa kävijät voivat suunnitella ja koota itse Lego-rakennelmia.

Retropelialueella esitellään 80- ja 90-luvun pelikonsoleja, mm. Nintendo Entertainment Systemiä, Super Nintendoa, Gamecubea, Playstation ykköstä ja muita klassikko-pelikonsoleita. Puolenkuun Pelien osastolla voi puolestaan tutustua lautapelien maailmaan sekä Warhammer-miniatyyreihin.

Lennätyksen ystäville HupiCon tarjoilee laajan lennätysalueen, jossa järjestetään lennätysnäytöksiä ja -testauksia puolen tunnin välein. Näytöksissä radio-ohjattavat pienoismallit ja niiden ohjaajat näyttävät, mihin kaikkeen pienet koneet, dronet ja kopterit taipuvat. Lennätys tapahtuu rajatulla alueella, joten temppuja voi seurata turvassa verkon toiselta puolen.

Pokémoneista innostuneiden paikka on Pokémon-demoalue, jossa järjestetään aloittelijoiden turnaus kaikkina messupäivinä sekä jo pidempään harrastaneiden turnaus sunnuntaina. Omia kortteja ei tarvitse olla mukana, sillä pelialueelta voi lainata peleihin korttipakkoja.

Värikuula-aseita, pakopelejä ja kokkiosaamista

Paintball Sissoksen osastolla voi kokeilla värikuula-aseella ampumista. Kuulina käytetään uudelleen ammuttavia kumikuulia, joista ei tule maaliroiskeita vaatteisiin. Paintball soveltuu kaikille yli 7-vuotiaille, ja piste on avoinna koko messuviikonlopun ajan.

Erilaisten pakopelien ja -huoneiden suosio on nousussa. Helsingin suosituimpia pakopelikokemuksia tarjoavan Exite Live Gamesin osastolla pelataan minipakopelia, jossa tavoitteena on purkaa pommi ennen sen räjähdystä.

Perjantaina 20.4. Ruokatiedon osastolla järjestetään Ruokavisan loppukilpailu, jossa yläkoululaiset loppukilpailijat ottavat mittaa toisistaan ruuanvalmistuksen taidossa ja ruokakulttuuriosaamisessa. Kolmen ruokalajin kilpailumenu valmistuu aamupäivän aikana ja voittaja julkistetaan perjantaina klo 13.45.

Herbalisti kertoo tubetuksesta

YouTuben Herbailua-kanavasta tutuksi tulleella tubettaja Herbalistilla eli Juuso Karikuusella on tube-kanavallaan yli 260 000 seuraajaa. Kuinka hän saavutti näin huikean suosion? Herbalisti kertoo tubettamisesta Hupiconissa lauantaina klo 13.00. Samalla häneltä voi kysellä vinkkejä sekä ottaa yhteiskuvia.

Hupiconin ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan nettisivuilla www.hupicon.fi.

Uusi Hupicon Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.4. samaan aikaan Lapsimessujen, shoppailijoiden OutletExpon sekä lemmikkitapahtuma Eläinystäväni-messujen (la-su) kanssa. Eläinystäväni on avoinna lauantaista sunnuntaihin 21.–22.4. 

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com, www.lapsimessut.fi, #hupicon2018

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.  

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP-messut täyttää motoristin viikonlopun22.1.2019 10:58Tiedote

MP 19 -moottoripyörämessut esittelee uudet moottoripyörät ja järjestää motoristeille ohjelmaa 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla esitellään kaikki 2019 uutuusmallit. Koeajoaikoja on varattuna entistä enemmän Euroopan pisimmällä asfaltoidulla koeajoradalla. Ensimmäistä kertaa vietetään MP häitä ja valitaan MP Starsit. Messuilla kruunataan Miss MP19 ja palkitaan Petrol Circus Custom Bike Show'n parhaat pyörät. Ohjelmassa on matkakertomuksia, stunt-ajoa sekä nuorille suunnattu sunnuntai, jolloin koeajot ajetaan mopoilla ja kevytmoottoripyörillä.

Teknologiaa ei ole ilman ihmistä – Teknologia 19 -messujen teema nostaa esille ihmisen ja vastuullisuuden merkityksen teknologian eri aloilla  22.1.2019 10:21Tiedote

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä ensi marraskuussa. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia, ja se nostaa esille ihmisen tekemän työn ja älyn merkitystä sekä erilaisia vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmia tulevaisuuden teknologioiden kehittämisessä.

MP 19 -messujen media-aika 1.2.2019 klo 8.30-10.0021.1.2019 14:25Kutsu

Tervetuloa MP 19 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Meillä on hyviä uutisia: Moottoripyörien myynti on 2018 noussut pitkästä aikaan. MP Stars -hanke jakaa tukea kilpamoottoripyöräilylle 170 000 arvosta ja MP- messuilla on mukana kaikki moottoripyöräuutuudet!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme