Messukeskus

Uusi HupiCon esittelee harrastusmahdollisuuksia kouluikäisille

Jaa

Uusi harrastetapahtuma HupiCon avaa ovensa 20.–22.4.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Kouluikäisille suunnatussa tapahtumassa voi tutustua muun muassa pienoismalleihin, lauta- ja videopeleihin sekä tubettamiseen.

HupiCon esittelee pienoismalliharrastusta useissa eri näytöksissä sekä näytteilleasettajien osastoilla. Kokeneiden pienoismalliharrastajien kädenjälkiä voi ihastella muovimallirakentajien yhdistyksen IPMS Finland ry:n järjestämässä pienoismallikilpailussa.

Palikkatakomo ry rakentaa HupiConiin maailmaan suurimman Legokaupungin. Näyttelyn ohella Palikkatakomon osastolla voi tutustua myös maailmanlaajuisesti tunnustettujen rakentajien teoksiin sekä uusiin Lego-koneisiin ja -robotteihin. Osastolla on lisäksi yleisölle suunnattu rakentelualue, jossa kävijät voivat suunnitella ja koota itse Lego-rakennelmia.

Retropelialueella esitellään 80- ja 90-luvun pelikonsoleja, mm. Nintendo Entertainment Systemiä, Super Nintendoa, Gamecubea, Playstation ykköstä ja muita klassikko-pelikonsoleita. Puolenkuun Pelien osastolla voi puolestaan tutustua lautapelien maailmaan sekä Warhammer-miniatyyreihin.

Lennätyksen ystäville HupiCon tarjoilee laajan lennätysalueen, jossa järjestetään lennätysnäytöksiä ja -testauksia puolen tunnin välein. Näytöksissä radio-ohjattavat pienoismallit ja niiden ohjaajat näyttävät, mihin kaikkeen pienet koneet, dronet ja kopterit taipuvat. Lennätys tapahtuu rajatulla alueella, joten temppuja voi seurata turvassa verkon toiselta puolen.

Pokémoneista innostuneiden paikka on Pokémon-demoalue, jossa järjestetään aloittelijoiden turnaus kaikkina messupäivinä sekä jo pidempään harrastaneiden turnaus sunnuntaina. Omia kortteja ei tarvitse olla mukana, sillä pelialueelta voi lainata peleihin korttipakkoja.

Värikuula-aseita, pakopelejä ja kokkiosaamista

Paintball Sissoksen osastolla voi kokeilla värikuula-aseella ampumista. Kuulina käytetään uudelleen ammuttavia kumikuulia, joista ei tule maaliroiskeita vaatteisiin. Paintball soveltuu kaikille yli 7-vuotiaille, ja piste on avoinna koko messuviikonlopun ajan.

Erilaisten pakopelien ja -huoneiden suosio on nousussa. Helsingin suosituimpia pakopelikokemuksia tarjoavan Exite Live Gamesin osastolla pelataan minipakopelia, jossa tavoitteena on purkaa pommi ennen sen räjähdystä.

Perjantaina 20.4. Ruokatiedon osastolla järjestetään Ruokavisan loppukilpailu, jossa yläkoululaiset loppukilpailijat ottavat mittaa toisistaan ruuanvalmistuksen taidossa ja ruokakulttuuriosaamisessa. Kolmen ruokalajin kilpailumenu valmistuu aamupäivän aikana ja voittaja julkistetaan perjantaina klo 13.45.

Herbalisti kertoo tubetuksesta

YouTuben Herbailua-kanavasta tutuksi tulleella tubettaja Herbalistilla eli Juuso Karikuusella on tube-kanavallaan yli 260 000 seuraajaa. Kuinka hän saavutti näin huikean suosion? Herbalisti kertoo tubettamisesta Hupiconissa lauantaina klo 13.00. Samalla häneltä voi kysellä vinkkejä sekä ottaa yhteiskuvia.

Hupiconin ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan nettisivuilla www.hupicon.fi.

Uusi Hupicon Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.4. samaan aikaan Lapsimessujen, shoppailijoiden OutletExpon sekä lemmikkitapahtuma Eläinystäväni-messujen (la-su) kanssa. Eläinystäväni on avoinna lauantaista sunnuntaihin 21.–22.4. 

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com, www.lapsimessut.fi, #hupicon2018

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.  

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me - kolme ohjelmantäyteistä päivää21.8.2018 09:46Tiedote

I love me -messuilla lokakuussa on luvassa runsaasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää sisältöä: Suomen suurimmat muotinäytökset, kampaus- ja meikkidemoja, tyylivinkkejä ja stailausta sekä ryhmäliikuntaa, joogaa ja näytetunteja erilaisista tanssilajeista. Ohjelmissa puhutaan uskaltamisesta ja omien voimavarojen löytämisestä, ravintoremontista, sotesta ja ikääntymisestä. Tapahtuman upea ohjelma on julkistettu nettisivuilla www.iloveme.fi.

Lemmikkipesä, valaisevat seinäpaneelit ja sammutuspeitteen sisältävä kännykkäteline – Habitare esittelee startup-yritykset omalla alueellaan20.8.2018 10:35Tiedote

Habitare elää ajassa ja tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä. Sisustusmaailman uusinta uutta löytyy Habitaren startup-alueelta, jossa esiintyy 12 uraansa aloittelevaa yritystä tai uusia, kiehtovia sisustus- ja kalusteideoita esittelevää yritystä. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.–16.9.2018.

ELO-säätiö ja Messukeskus tiivistävät yhteistyötään16.8.2018 14:00Tiedote

Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö ELO-säätiö ja Messukeskus tiivistävät yhteistyötään. Uusi yhteistyösopimus kattaa vuodet 2019-2022, joiden aikana Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -suomenmestaruuskilpailut sekä Suomen Bocuse d’Or karsintakilpailut kilpaillaan Messukeskuksessa. Pitkän tähtäimen tavoitteena on saada Bocuse d’Or Europe 2022 -kokkikilpailu Suomeen ja pidettäväksi Messukeskuksessa.

Kuka ansaitsee Rakkaudesta kirjaan -tunnustuksen vuonna 2018?2.8.2018 12:10Tiedote

Helsingin Kirjamessuilla jaetaan vuosittain Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinto lukemisharrastuksen hyväksi tehdystä tärkeästä työstä. Palkinnon saaja voi olla yksityishenkilö tai yhteisö, joka on pitkään ja ansiokkaasti edistänyt lukemisharrastuksen ja kirjallisuuden asemaa tai muuten omalla toiminnallaan tehnyt kirjallisuutta tunnetuksi. Tunnustuksen saaja julkistetaan Helsingin Kirjamessujen avajaisissa 25.10.2018 nyt jo 18. kerran.

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme