MessukeskusMessukeskus

Uusi tapahtuma: Ruokamessut 2024 kokoaa hyvän ruoan ystävät Helsingin Messukeskukseen

Jaa
Ruokamessut 2024 esittelee ensi vuonna monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotiruoan, ravintoloiden kuin ruokamatkailun osalta. Kuluttajille suunnattu messutapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.–21.4.2024 samaan aikaan Lapsimessujen ja Lemmikkimessujen kanssa.
Ruokamessut 2024 esittelee ruoka- ja juomakulttuuria niin kotiruoan, ravintoloiden kuin ruokamatkailun osalta.
Ruokamessut 2024 esittelee ruoka- ja juomakulttuuria niin kotiruoan, ravintoloiden kuin ruokamatkailun osalta.

Ruokamessut yhdistää alan tärkeimmät yritykset sekä ruoasta, juomasta ja keittiötuotteista kiinnostuneet kuluttajat. Ruoka on läsnä ihmisen elämän eri tilanteissa päivittäin.

– Ruokamessujen tavoitteena on esitellä monipuolisesti kaikkea ruokaan ja juomaan liittyvää, mitä ihminen tarvitsee eri elämänvaiheissa. Kuluttajina teemme päätöksiä joka päivä, ja tapahtuma esittelee erilaisia valintamahdollisuuksia niin arkeen kuin juhlaan, sanoo Ruokamessuista Messukeskuksessa vastaava yhteistyökumppani Nina Harlin, jolla on pitkä kokemus yhteistyöstä ruoka- ja juoma-alan toimijoiden kanssa.   

Uusi tapahtuma tarjoaa näytteilleasettajille oivallisen foorumin tavata hyvästä ruoasta kiinnostuneita messukävijöitä. Yritykset voivat esimerkiksi tehdä maistatuksia, vahvistaa brändin tunnettuutta tai lanseerata uutuustuotteen. Ruokamessujen näytteilleasettajia ovat muun muassa päivittäistavarakauppa, elintarviketeollisuus, maahantuojat, panimot, viinien maahantuojat, kodinkoneet ja pienlaitteet.  

– Messuilla yritys tavoittaa juuri heidän aihepiireistään innostuneet messukävijät. Ruoka-alan toimijoille messut ovat tärkeä markkinointikanava, jossa tuotteisiin ja palveluihin voi tutustua kaikilla aisteilla, pohtii Harlin.      

Ruokamessujen sisällön suunnittelussa kuunnellaan kuluttajien ja yritysedustajien toiveita. Uuden tapahtuman ensimmäiset ohjelmatiedot julkistetaan ensi syksyn aikana. Tapahtuma järjestetään jatkossa vuosittain keväisin Messukeskuksessa.

Helsingin Messukeskus järjestää Suomen herkullisimman ruokatapahtuman Ruokamessut 19.–21.4.2024 Messukeskuksessa. Uuden tapahtuman kanssa samaan aikaan myös Lapsimessut ja Lemmikkimessut.

www.ruokamessuthelsinki.fi #ruokamessut2024

Lisätietoja:

Nina Harlin, Helsingin Messukeskus, p. 0400 629 400, nina.harlin@messukeskus.com

Antti Karjunen, viestinnän asiantuntija, Helsingin Messukeskus,  p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

Kuvat

Ruokamessut 2024 esittelee ruoka- ja juomakulttuuria niin kotiruoan, ravintoloiden kuin ruokamatkailun osalta.
Ruokamessut 2024 esittelee ruoka- ja juomakulttuuria niin kotiruoan, ravintoloiden kuin ruokamatkailun osalta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ensimmäisellä Radical Health Festival Helsingillä vahva ohjelma ja Euroopan-laajuinen kumppanuusverkosto30.3.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Digitalisoituva toimintaympäristö kasvattaa terveysalan uudistumisen painetta. Tähän haasteeseen vastaa Helsingissä kesäkuussa avautuva uusi eurooppalainen terveysfestivaali Radical Health Festival Helsinki 2023. Festivaali nivoo terveydenhuollon teemat yhteen laajasti ja poikkeuksellisen poikkitieteellisellä tavalla. Radical Health Festival Helsinki järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-14.6.2023.

Kevään etkot alkavat Kevätmessuilta torstaina – tuoreen tutkimuksen mukaan nuoret ovat entistä kiinnostuneempia keittiöpuutarhoista28.3.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kevätmessuilla juhlistetaan torstaista sunnuntaihin pian alkavaa kevätkautta ja tulevaa kesää. Upeasti uudistunut Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Samanaikaisesti järjestettävät Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteettaja esitellen.

MP Pää pyörällä liven uudessa jaksossa vieraina MotoGP:n tekniikkataituri Erkki Siukola ja Dakar-konkari Tarmo Jormakka24.3.2023 12:09:25 EET | Tiedote

Motoristien oma ajankohtaisohjelma MP Pää pyörällä live kertoo moottoripyöräalan tärkeimmät kuulumiset, uutuudet ja tapahtumat. Uusimmassa jaksossa sukelletaan kilpamoottoripyöräilyn maailmaan fiilistellen alkavaa MotoGP:n MM-sarjaa ja kotoista Päijänteen ympäriajoa. Studiota isännöi tuttuun tapaan mp-alan moniottelija Niko Kantola.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme