Kymen Seudun Osuuskauppa

Uusi yökerho Las Palmas avautuu Kotkan Seurahuoneelle

Jaa
Kotkan Seurahuoneen yöelämä uudistuu, kun Amarillo luovuttaa yön valtikan Las Palmasille perjantaina 31.3.2023.

Las Palmas on Kotkan Seurahuoneen uusin menomesta, joka tarjoaa helpotuksen vipattavaan tanssijalkaan ja matkakuumeeseen. Seurahuoneella juhlijoita viihdyttäneet Amarillon Yö sekä Honey Bar & Dance uudistuvat rennon välittömäksi Las Palmasiksi. Las Palmas on kaupungin helteisin yökerho, jossa lauletaan, tanssitaan ja nautitaan baarien antimista! 

Yökerho jakautuu kahteen kerrokseen. Alakerran Las Palmas on avoinna keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Yläkerran Las Palmas Retro perjantaista sunnuntaihin. Molemmissa kerroksissa on tanssilattioita ja karaoke. Aikuiseen makuun suunnitellun Las Palmas Retron ikäraja on 24 vuotta, ja alakerran Las Palmasiin ovat tervetulleet kaikki 18 vuotta täyttäneet lauantaita lukuun ottamatta, jolloin ikäraja on 20 vuotta. 

- Kotkasta ja Seurahuoneelta on mielestämme puuttunut monipuolinen, niin nuoreen kuin aikuiseen makuun sopiva yökerho. Las Palmas vastaa tähän kysyntään. Meille on kukin tervetullut viihtymään omalla tyylillään – yhdessä tai erikseen, sanoo hotellinjohtaja Olli Järvinen. 

Amarillo jatkaa edelleen toimintaansa tutulla paikallaan ja tutuin aukioloajoin maukkaan ruoan ja raikkaiden juomien parissa. 

Las Palmasin avajaisia juhlitaan 31.3.2023. 


Las Palmas 
lauantaisin K-20, muina päivinä K-18 
Avoinna ke, pe ja la. 

Las Palmas Retro 
K-24 
Avoinna perjantaista sunnuntaihin. 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme