Finnkinon elokuvalevitys

Uutta ohjelmistoa luvassa avautuviin elokuvasaleihin!

Jaa
Kokoontumisrajoitusten purkautuessa Finnkinon elokuvalevitykseltä tulee uutta ohjelmistoa valkokankaille lähes joka viikko koko kevään ajan.

Tulevana viikonloppuna monien elokuvateattereiden avatessa ovensa ohjelmistossa jatkavat jouluna ensi-iltansa saaneet prinsessa Dianasta kertova Spencer ja musiikintäyteinen animaatio Sing 2.

Vuoden 2022 ensimmäiset uudet ensi-illat Jackass Forever ja Marry Me saapuvat valkokankaille 18.2. Komediassa Jackass Forever suomalaisille jo 1990-luvulta tutut Johnny Knoxville ja Steve-O kumppaneineen keksivät jälleen uskomattomia temppuja toistensa pään menoksi. Romanttista komediaa Marry Me tähdittävät Jennifer Lopez, artisti Maluma sekä Owen Wilson. Ystävänpäivän tiimoille täydellisesti sopivassa elokuvassa supersuosittu laulajatähti (Lopez) ja tuikitavallinen kadunmies (Wilson) päätyvät sattuman kautta naimisiin ja joutuvat keskelle mediamylläkkää.

Muita tulevan kevään ensi-iltoja ovat mm. Joaquin Phoenixin tähdittämä kasvutarina C’mon C’mon (25.2.), Pedro Almodóvarin uutuus Rinnakkaiset äidit (4.3.) ja Kenneth Branaghin omaelämänkerrallinen lapsuuskuvaus Belfast (11.3.).

Ensi-iltapäivissä on tapahtunut pieniä muutoksia aikaisemmin tiedotetusta. Downton Abbey: Uusi Aikakausi -elokuvan ensi-ilta siirtyy maaliskuulta toukokuulle. Uusi ensi-iltapäivä on 4.5.

Finnkinon elokuvalevityksen koko kevään 2022 ohjelmiston näet kotisivuiltamme: www.finnkinob2b.fi/elokuvalevitys/tulevat-elokuvat

Tulevat lehdistönäytökset Helsingissä

  • Marry Me: keskiviikkona 9.2. klo 12.00, Tennispalatsi 2
  • C’mon C’mon: tiistaina 15.2. klo 10.00, Tennispalatsi 2
  • Rinnakkaiset äidit: keskiviikkona 16.2. klo 12.00, Tennispalatsi 3
  • Belfast: tiistaina 1.3. klo 10.00, Tennispalatsi 2

Pressimateriaalit, kuvat median käyttöön ja tiedot tulevista pressinäytöksistä löytyvät Filmikamarin pressipalvelusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Finnkinon elokuvalevitys
Finnkinon elokuvalevitys
Mannerheimintie 113
00280 Helsinki

http://www.finnkinob2b.fi/elokuvalevitys/

Finnkinon elokuvalevitys levittää ja markkinoi Suomessa Universal Pictures ja Paramount Pictures -studioiden elokuvia. Julkaisemme noin 30 elokuvaa vuosittain valkokankaalla. Finnkinon elokuvalevitys jakelee edustamiaan elokuvia kaikille Suomessa toimiville elokuvateatteriyrityksille.

Ensi-iltaelokuviemme lehdistönäytökset, pressikuvat ja muut materiaalit löydät Filmikamarin pressipalvelusta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finnkinon elokuvalevitys

Maria Schraderin ohjaama SHE SAID on hätkähdyttävä tositarina uutisesta, joka toimi maailmanlaajuisen #metoo -liikkeen alkusysäyksenä2.11.2022 10:41:14 EET | Kutsu

Yksi sukupolvemme merkittävimmistä uutisista julkaistiin New York Timesissa lokakuussa 2017, kun toimittajat Jodi Kantor ja Megan Twohey toivat julkisuuteen uutisen Hollywoodissa tapahtuvasta seksuaalisesta ahdistelusta. She Said -elokuvaa tähdittävät kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Carey Mulligan ja Zoe Kazan, ja sen on ohjannut Emmy-palkittu Maria Schrader. She Said saa Suomen ensi-iltansa 18.11. samaan aikaan USA:n ensi-illan kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme