Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupungin lukiot sekä Vamia siirtyvät etäopetukseen

Jaa

Vaasan lyseon lukio, Vasa gymnasium sekä ammatillista koulutusta tarjoava Vamia siirtyvät etäopetukseen viikon 4 alussa.

Lyseon lukion etäopetus alkaa maanantaina 25.1. ja jatkuu viikon ajan kuitenkin niin, että perjantain 29.1. koe pidetään viikko-ohjelman mukaisesti iltapäivällä.

Vamialla etäopetus alkaa tiistaina 26.1. ja jatkuu kahden viikon ajan. Lähiopetukseen palataan 8.2. Vasa gymnasium on etäopetuksessa 26.-29.1.

Lyseon lukiossa ilmeni viime viikolla kolme koronatartuntaa. Kaikki altistuneet on tavoitettu ja asetettu karanteeniin. Tartuntoja ei ole saatu lukiossa eikä toistaiseksi yhtään jatkotartuntaa ole todettu.

Lyseon lukion kanssa samassa rakennuksessa toimivassa Vasa gymnasiumissa ei ole todettu koronatartuntoja, mutta oppilaitos siirtyy varotoimenpiteenä etäopetukseen loppuviikoksi.

Vamian molemmilla kampuksilla on ilmennyt useita koronapositiivisia tapauksia. Viimeisen viikon sisällä positiivisia tartuntoja on todettu viisi. Kaikki altistuneet on kartoitettu ja asetettu karanteeniin.

Yhteyshenkilöt

Lyseon lukion rehtori Jaakko Perttu, puh. 040 513 9517, jaakko.perttu@edu.vaasa.fi
Vasa gymnasiumin rehtori Anne Levonen, puh. 040 566 6301, anne.levonen@edu.vaasa.fi
Vamian rehtori Åsa Stenbacka, puh. 040 750 7030, asa.stenbacka@vamia.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme