Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan kaupunginteatterin esitykset peruttu 21. joulukuuta saakka

Jaa

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston tuoreen päätöksen mukaisesti Vaasan kaupunginteatteri sulkee ovensa uuden vuoden kynnykselle saakka.

Teatterinjohtaja Seppo Välinen. Kuva: Linus Lindholm
Teatterinjohtaja Seppo Välinen. Kuva: Linus Lindholm

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Vaasan kaupunginteatterin esitystoiminta keskeytetään koronapandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Aluehallintoviraston päätöksen mukaan yleisötilaisuuksiin saa osallistua enintään 20 henkilöä sisä- ja ulkotiloissa 2.-21.12.2020 välisenä aikana.

Vaasan kaupunginteatteri suhtautuu vallitsevaan tilanteeseen vakavasti ja noudattaa aluehallintoviraston ohjeistusta. Vaasan kaupunginteatterin esitystoiminta keskeytetään 21. joulukuuta saakka ja esitystoiminta jatkuu 30. joulukuuta Rakkaus?! IIK! KÄÄK! YÄK! –lastenesityksellä, jota seuraa Suomen hevosen näytös 31. joulukuuta.

- On suuri suru, että rakkauden kautemme katkaistaan jälleen kerran. Tässä ajassa on kuitenkin tärkeää kantaa vastuu yhdessä. Teatteriin, yhteisten tarinoiden pariin, pääsemme, kun aika sen sallii. Suuntaamme tässä vaikeassa tilanteessa yhdessä katseet tulevaan”, suunnittelee Vaasan kaupunginteatterin johtaja Seppo Välinen.

Kaupunginteatteri ottaa mahdollisimman pian yhteyttä kaikkiin, jotka ovat varanneet tai ostaneet liput peruttuihin esityksiin.

Lisätietoja: teatterinjohtaja Seppo Välinen, p. 040 575 5231, seppo.valinen@vaasa.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kristiina Vaalasmaa
Tiedottaja

Vaasan kaupunginteatteri
Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa
Puh • 040 773 7587
kristiina.vaalasmaa@vaasa.fi
www.vaasankaupunginteatteri.fi

Kuvat

Teatterinjohtaja Seppo Välinen. Kuva: Linus Lindholm
Teatterinjohtaja Seppo Välinen. Kuva: Linus Lindholm
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunginteatteri
Vaasan kaupunginteatteri
Pitkäkatu 53
65100 Vaasa

0407737587http://www.vaasankaupunginteatteri.fi

Vaasan kaupunginteatteri on Vaasassa toimiva suomenkielinen ammattiteatteri.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunginteatteri

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme