Vaasan yliopisto

Vaasan yliopistossa juhlitaan valmistuvia 21.6. - Tervetuloa publiikkiin

Jaa
Vaasan yliopisto juhlistaa tuoreita maistereitaan ja diplomi-insinöörejään keskiviikkona 21. kesäkuuta järjestettävässä publiikissa.

Aika: 21.6. klo 14.00 alkaen
Paikka: auditorio Levón, Tervahovi-rakennus (Wolffintie 34)

Publiikki on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä yliopiston yhteinen valmistuneiden juhla, jossa jaetaan tutkintotodistukset valmistuville opiskelijoille. Lisäksi ohjelmassa on yliopiston rehtorin ja akateemisten yksiköiden dekaanien puheet. Tilaisuudessa jaetaan stipendejä ja huomionosoituksia ansioituneille opiskelijoille.

Media on lämpimästi tervetullut publiikkiin.

Lisätietoja:

Opiskelun palveluiden päällikkö Sanna Kotajärvi-Söderholm, p. 029 449 8763

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan yliopisto
Vaasan yliopisto
Wolffintie 32, FI-65200 Vaasa PL 700
65101 Vaasa

http://www.uwasa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan yliopisto

Työvoimapula nosti työnhyvinvoinnin johtamisen elintärkeäksi kysymykseksi – Fokus-hankkeessa kehitettiin ilmainen arviointi- ja työkalupakki9.5.2023 15:39:40 EEST | Tiedote

Työhyvinvoinnista on tullut työpaikkojen kuuma aihe työvoimapulan kurittaessa organisaatioita. Hyvinvoiva työntekijä viihtyy, pysyy ja lisää yrityksen tuottavuutta. Vaikka työnhyvinvointi koetaan tärkeäksi, sitä ei välttämättä johdeta suunnitellusti ja tavoitteellisesti. Vaasan yliopiston johtamassa Fokus työhyvinvoinnin johtamiseen -hankkeessa onkin luotu uusi ilmainen menetelmä ja työkalupakki organisaation työhyvinvoinnin johtamisen tilan kartoittamiseen ja kehittämiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme