Ikäinstituutti

Vahvistu verkossa – uusi mielen hyvinvoinnin taitopankki ikäopisto.fi on avattu

Jaa

Mielen hyvinvoinnista ikääntyessä ei keskustella riittävästi, mutta siitä vaikeneminen ei kannata. Uusi verkkosivusto Ikäopisto.fi tarjoaa konkreettisia keinoja aiheesta puhumiseksi ja mielen taitojen vahvistamiseksi. Myös ikääntyessä mielen taidoilla on suuri merkitys.

Iäkkäillä ihmisillä on mielen hyvinvoinnin osaamista, joka on kertynyt elämänkokemuksen myötä. Ikäopisto.fi auttaa niiden esiin nostamisessa.

- Ikäopistosta löytyy runsaasti tietoa ja tehtäviä, joiden avulla voi tarkastella mielen hyvinvointia, suunnata myönteiseen sekä tunnistaa omia vahvuuksia, kuvaa Ikäinstituutin toimialapäällikkö, psykologi Sirkkaliisa Heimonen.

Sivustoa voi käyttää omatoimisesti tai yhdessä läheisen kanssa. Iäkkäiden parissa toimivat ammattilaiset ja vapaaehtoiset saavat sivustolta sisältöä toimintaansa. Mielen hyvinvoinnin taitopankin ovat rakentaneet Ikäinstituutin asiantuntijat yhdessä ikäihmisten kanssa. Sivusto on toteutettu Veikkauksen tuotoilla.

Ikäopisto.fi – mielen hyvinvoinnin taitopankki

  • Tietoa, kuunneltavaa ja kokeiltavaa viidestä eri teemasta
  • Tarinoita eletystä elämästä Ajan taika -palstalla
  • Käyttäjien jakamia vinkkejä mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen
  • Värssykortti avuksi vahvuuksien tunnistamiseen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

toimialapäällikkö Sirkkaliisa Heimonen 050 550 2312 tai sirkkaliisa.heimonen@ikainstituutti.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ikäinstituutti
Ikäinstituutti
Jämsänkatu 2
00520 HELSINKI

09 612 2160http://www.ikainstituutti.fi

Ikäinstituutti innostaa ja rakentaa ratkaisuja voimavaraiseen ikääntymiseen ja vanhuuteen. Tutkimme, kehitämme, koulutamme sekä julkaisemme hyviä käytäntöjä liikunnasta, mielen hyvinvoinnista, ulkoilusta, osallisuudesta ja ikäystävällisestä asuinympäristöstä. Teemme tiivistä yhteistyötä kuntien ja järjestöjen kanssa. Toimintaamme tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ikäinstituutti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme