Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaikuta uuden liikuntasalin suunnitteluun

Jaa

Vaasan keskustaan muodostuu vuoteen 2026 mennessä uusi koulukokonaisuus suomenkielisen perusopetuksen luokille 1-9. Vaasalaisilla liikuntaseuroilla on nyt mahdollisuus kommentoida keskustan yhtenäiskouluun tulevaa uutta liikuntasalia.

Uuteen koulukokonaisuuteen kuuluvat osoitteessa Kauppapuistikko 22 sijaitseva, peruskorjattava kiinteistö, osoitteeseen Raastuvankatu 33 rakennettava uudisrakennus sekä Keskuskoulun alakoulu. Lue lisää keskustan yhtenäiskoulun hankesuunnitelmasta (linkki)

Osoitteeseen Raastuvankatu 33 tuleva uusi koulurakennus sisältää myös liikuntasalin, jonka sisämitoiksi on suunniteltu 600 m² (20 x 30m). Tilan korkeus on noin seitsemän metriä. Liikuntasali on suunniteltu kolmanteen kerrokseen ja sinne johtaa porraskäytävä, josta ei ole pääsyä koulun muihin tiloihin.

Uudet tilat käyttöön vuonna 2026

Liikuntaseuroja kutsutaan nyt kertomaan mielipiteensä uudesta liikuntasalista. Verkkokyselyyn voi vastata osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/52734C6025B141A7 24.10.2021 saakka.

- Kuulemme mielellään seurojen kommentteja heidän omien urheilulajiensa näkökulmasta ja niiden erityistarpeet huomioiden, kertoo liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen.

Liikuntasali tulee varattavaksi seurojen ja yhdistysten ilta- ja viikonloppukäyttöön, samoin periaattein kuin kaupungin koulujen muut liikuntasalit. Sali on iltaisin ja viikonloppuisin Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden hallinnoima.

Keskustan yhtenäiskoulun uudet tilat otetaan käyttöön alustavan aikataulun mukaan vuonna 2026.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme