Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Vailla opiskelupaikkaa? VAMKin opintoihin voit hakea vielä elokuussa

Jaa

Kevään yhteishaku oli koronaviruksen aiheuttamien erityisjärjestelyiden vuoksi poikkeuksellinen. Jos pääsykokeet eivät menneet aivan nappiin, kaikki ei kuitenkaan ole vielä menetetty. VAMKin kesän lisähaussa hakijalla on vielä mahdollisuus saada opiskelupaikka kaupan tai tekniikan opintoihin. Lisähaku Vaasan ammattikorkeakouluun käynnistyy maanantaina 17. elokuuta ja kestää 21. elokuuta asti. Opintoihin haetaan sähköisesti osoitteissa opintopolku.fi (suomenkieliset ohjelmat) ja studyinfo.fi (englanninkieliset ohjelmat).

Tarjolla on koulutusohjelmia suomeksi ja englanniksi. Suomenkieliset ohjelmat energiatekniikka, ympäristöteknologia ja konetekniikka valmentavat insinöörin ammattiin. Englanninkielisistä ohjelmista haussa on International Business (BBA) ja Information Technology (B.Eng).

– Kevään yhteishaku sisälsi koronatilanteen vuoksi paljon erikoisjärjestelyjä ja osalla pääsykoe saattoi kärsiä tästä. Kesän lisähaku on hieno mahdollisuus tehdä koe rauhallisempana aikana. VAMK on hyvä vaihtoehto, jos arvostat laadukkaan koulutuksen lisäksi monipuolisia työharjoittelumahdollisuuksia ja hyvää yhteishenkeä – uutena opiskelijana tänne kotiutuu vaivattomasti, kertoo Juha Vierola VAMKin hakijapalveluista.

Etävalintakokeet järjestetään tiistaina 25.8.2020 siten, että klo 8-11 haetaan suomenkielisiin tekniikan ohjelmiin, klo 11-13.30 Information Technology -ohjelmaan ja klo 14-17 International Business -ohjelmaan. Valintakokeisiin ei lähetetä erillistä kutsua. Opinnot käynnistyvät 31.8.2020.

Lisähausta voi lukea lisää VAMKin sivuilta www.vamk.fi/haku


Lisätietoja:

Juha Vierola, asiantuntija
puh. 040 773 8119, hakijapalvelut@vamk.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme