Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtoriin perustetaan uusi Turvallisuus-tulosyksikkö – taustalla turvallisuustilanne

Jaa

Kansainvälisen tilanteen takia Valtorissa on tarve panostaa turvallisuuteen yhä voimakkaammin.

”Tarve ei ole väliaikainen, vaan meidän on vastattava yhä kasvaviin turvallisuushaasteisiin jatkuvasti. Näin ollen Turvallisuudesta tulee oma tulosyksikkönsä heti toukokuun alusta alkaen”, Valtorin toimitusjohtaja Tero Latvakangas kertoo.

Uudessa tulosyksikössä tulee työskentelemään reilut 80 Valtorin asiantuntijaa.

Turvallisuusjohtajana jatkaa Hannu Naumanen, mutta jatkossa hän on pysyvästi Valtorin johtoryhmässä. ”Meillä on erinomainen asiantuntijajoukko turvallisuustehtävissä ja valvomotoiminnassa. Olen tyytyväinen, että Valtorissa ollaan hereillä ja turvallisuuden merkitys on tunnistettu”, Naumanen toteaa.

Hannu Naumanen toimii lisäksi vt. johtajana Yhteisissä palvelut -tulosyksikössä toistaiseksi. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus ValtoriVuonna 2014 perustettu Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ict-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Palvelutuotannossamme yhdistämme sekä omaa tuotantoamme että markkinoilta hankittuja kumppaniemme palveluja. Asiakkaamme saavat käyttöönsä markkinoiden parhaan ja sitoutuneimman valtionhallinnon ICT:n asiantuntemuksen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme