Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtorin uusi organisaatiorakenne astuu voimaan kaksi kuukautta suunniteltua myöhemmin

Jaa

Valtorin uuden organisaatiorakenteen oli tarkoitus astua voimaan heti vuoden alusta. Aikataulua siirretään kuitenkin kahdella kuukaudella, joten organisaatiomuutos astuu voimaan 1.3.2022.

Aikataulua lukuun ottamatta jo tehdyt suunnitelmat ja muutoksen tavoitteet ovat ennallaan. Organisaatiota päivitetään vastaamaan uudistettua, asiakaskeskeistä strategiaa. Strategian ytimessä on visio: haluamme olla asiakkaan onnistumisen mahdollistava ict-kumppani.

”Uuden organisaation valmistuminen on kestänyt hieman odotettua kauemmin. Haluamme varmistaa, että prosessi etenee huolellisesti jokaisen osalta ja suunnitteluun jää riittävästi aikaa. Näin varmistamme myös toimintamme jatkuvuuden”, toimitusjohtaja Tero Latvakangas kertoo.

Nykyorganisaatio toimii helmikuun loppuun saakka. Mahdolliset muutokset asiakkaiden ja kumppaneiden yhteyshenkilöihin kerrotaan mahdollisimman hyvissä ajoin ennen tätä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus ValtoriVuonna 2014 perustettu Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ict-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Palvelutuotannossamme yhdistämme sekä omaa tuotantoamme että markkinoilta hankittuja kumppaniemme palveluja. Asiakkaamme saavat käyttöönsä markkinoiden parhaan ja sitoutuneimman valtionhallinnon ICT:n asiantuntemuksen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme