Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

VAMK sai Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin

Jaa
Vaasan ammattikorkeakoululla on kunnia olla mukana Kauppalehden Menestyjät 2022 listalla.

Menestyjä-sertifikaatti on vuoden 2021 tuloksen perusteella saatu tunnustus. Tunnuslukuvertailujen perusteella VAMK on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Kauppalehden Menestyjien joukkoon yltää vain noin 8 % suomalaisista osakeyhtiöistä.


”Koen, että Menestyjiin pääseminen on erittäin tärkeää meille, koska yhtiö on elänyt hyvin monenlaisia taloudellisia aikakausia. Olemme nähneet jo miten hienosti toiminnalliset mittarimme kehittyvät ja niiden myötä myös valtionrahoitus kasvaa tulevaisuudessa. Sertifikaatti osaltaan vahvistaa jo tehtyä hyvää työtä sekä kannustaa meitä kaikkia myös jatkamaan. Olemme menossa juuri oikeaan suuntaan”, iloitsee Piia Kujala, hallinto- ja talousjohtaja, varatoimitusjohtaja, VAMK.


Menestyjäanalyysi mittaa yrityksen talouden kuutta eri osa-aluetta; kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä. Taloudellisen menestyksen lisäksi Menestyjä-sertifikaatti kertoo myös siitä, että johtaminen, liiketoimintastrategia, henkilöstön osaaminen, sitoutuneisuus ja jatkuva kehittyminen ovat yrityksellä tai oppilaitoksella hallussa.


Menestyjäksi yltäminen on merkittävä saavutus, ja iso kiitos siitä kuuluu VAMKin omistautuneelle henkilökunnalle, opiskelijoille sekä yhteistyökumppaneille”, sanoo VAMKin toimitusjohtaja, rehtori Kati Komulainen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Vetytalous tulee – VAMK ja Turun AMK kouluttavat vetyteknologian osaajia17.4.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Vedystä kaavaillaan energia- ja kestävyyskriisin ratkaisijaa ja Suomessakin on alettu panostamaan vetyinvestointeihin enenevissä määrin. Energiantuotannon rakennemuutos kohti päästöttömiä energiaratkaisuja luo kysyntää vetytalouteen liittyvälle koulutukselle. Turun ja Vaasan ammattikorkeakoulujen yhdessä verkossa järjestämä maksuton Vedyntuotanto ja vetytalouden arvoketjut – koulutus vastaa osaltaan näihin osaamistarpeisiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme