Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

VAMKin kansainvälisiin koulutuksiin runsaasti hakijoita

Jaa

Kevään ensimmäisessä yhteishaussa tuli yhteensä 1221 hakemusta. Hakijoiden yleisimmät kansallisuudet olivat Bangladesh, Nigeria, Nepal, Pakistan, Suomi ja Vietnam.

Kansainväliset koulutusohjelmat houkuttelevat hakijoita Vaasan ammattikorkeakouluun. KUVA: VAMK
Kansainväliset koulutusohjelmat houkuttelevat hakijoita Vaasan ammattikorkeakouluun. KUVA: VAMK

Vaasan ammattikorkeakoulussa oli nyt haettavana opiskelupaikkoja kahdessa kansainvälisessä AMK-tutkintoon tähtäävässä koulutusohjelmassa, Information Technology ja International Business. Molemmat koulutukset alkavat syksyllä.

Lisäksi haettavana oli uusi, englanninkielinen MBA International Business Management -koulutus, joka tähtää YAMK-tutkintoon. Koulutus alkaa syksyllä ja tapahtuu monimuoto-opintoina sekä verkossa.

Eniten hakijoita tuli International Business -ohjelmaan, yhteensä 649. Heistä ensisijaisesti tähän koulutukseen haluavia 176.

Information Technology houkutteli määräaikaan mennessä 416 hakemusta, joista ensisijaisia 75.

Uutta MBA-tutkintoa suorittamaan halusi 156 hakijaa, joista 64 ensisijaisesti. Kaikkiaan hakemuksia tuli 1221.

– Hakijoiden määrä on hyvin samanlainen kuin aikaisempinakin vuosina. Poikkeuksellinen aika ei siis ole vaikuttanut hakemusten määriin. Hienoa, että myös uusi ohjelma kiinnosti hakijoita, sanoo VAMKin opiskelijapalveluiden päällikkö Juha Vierola.

Suomalainen koulutus vetää

Kansainvälisiin koulutusohjelmiin tuli tavanomaiseen tapaan runsaasti hakemuksia Aasiasta. Eniten hakijoita oli Bangladeshista.

– Kotipaikan lista on hyvin samannäköinen kuin aiemminkin. Kärjessä ovat Bangladeshin jälkeen Nigeria, Nepal, Pakistan, Suomi ja Vietnam.

Kevään ensimmäinen yhteishaku oli 7.1.–20.1. Paraikaa haettavana on myös 60 opintopisteen Teollisuusrobotiikan YAMK-koulutusohjelma, jonka hakuaika päättyy 22.1.2021. Suomen ensimmäinen Teollisuusrobotiikan YAMK-koulutus alkaa keväällä 2021 monimuoto-opetuksena.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansainväliset koulutusohjelmat houkuttelevat hakijoita Vaasan ammattikorkeakouluun. KUVA: VAMK
Kansainväliset koulutusohjelmat houkuttelevat hakijoita Vaasan ammattikorkeakouluun. KUVA: VAMK
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme