Vankilavirkailijain Liiton pääluottamusmies tyrmistynyt pääjohtajan kommenteista

Jaa

Rikosseuraamuslaitoksen pääjohtaja Esa Vesterbacka väittää tiedotteessa, että vankiloissa henkilökuntaan kohdistuva väkivalta on harvinaista.

– Määrät ovat olleet 30–50 välillä. Miten on mahdollista että yksi tapaus tulee viikossa ja henkilökunta joutuu vaaraan ja pääjohtaja ei pidä sitä ongelmana, Vankilavirkailijain Liiton pääluottamusmies Antti Santamäki hämmästelee.

– Järkyttävää tekstiä pääjohtajalta! Lisäksi kommentti, että pääluottamusmies ei ole kertonut huolesta. Olen tuonut huolen turvallisuudesta esiin useassa eri tilanteessa ja ottanut asian esille myös pääjohtajan mainitsemassa kokouksessa. Kukaan ei välitä kun asioista puhutaan, mutta kun asia on saanut julkisuutta, niin pakkohan siihen on pääjohtajan myös herätä.

Vankilavirkailijan Liitto painottaa edelleen, että henkilökunnan mielipiteillä ei ole mitään vaikutusta asiaan. Tästä on puhuttu myös julkisuudessa.


Antti Santamäki

Vankilavirkailijain Liitto VVL

Puheenjohtaja / Pääluottamusmies

050 390 2289

VVL on JHL:n yhteisöjäsenliitto ja se on yhdistänyt edunvalvontansa JHL:n kanssa. Vankilavirkailijain liittoon kuuluu noin 2 000 jäsentä. 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on hyvinvoinnin ammattilaisia ja opiskelijoita yhdistävä ammattiliitto kunnissa, valtiolla ja yksityisissä hyvinvointipalveluissa. Hyvinvointipalveluja tuottavia jäseniä meillä on noin 200 000. JHL on SAK:n jäsenjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme