Attendo

Vantaalainen kioskiyrittäjä valitsi ikäihmiset ja vammautuneet Ärrä tekee hyvää –kampanjaansa

Jaa

Kauppakeskus Jumbon kioskikauppias Anu Tikka valitsi Attendo Lustikullan hyvänteon kohteeksi R-kioskeilla käynnissä olevaan Ärrä tekee hyvää -kampanjaan. Hyvänteon tempauksessa paikalliset kioskiyrittäjät ympäri Suomen päättävät oman kohteensa ja kahden kuukauden välein pääsee kahdeksan R-kioskia lahjoittamaan 1 000 euroa valitsemilleen tahoille. Ensimmäiset lahjoitukset on päätetty ja lahjoitukset tehdään toukokuussa. Lahjoittajana toimii R-kioski Oy.

Arttu testasi kampanjahodarin, jonka Anu hänelle tarjoili.
Arttu testasi kampanjahodarin, jonka Anu hänelle tarjoili.

Kauppakeskus Jumbon kioskikauppias Anu Tikka valitsi Attendo Lustikullan hyvänteon kohteeksi R-kioskeilla käynnissä olevaan Ärrä tekee hyvää -kampanjaan. Hyvänteon tempauksessa paikalliset kioskiyrittäjät ympäri Suomen päättävät oman kohteensa ja lahjoittavat jokaisesta myydystä Ameriikan hodarista 5 senttiä kisaan. Kahden kuukauden välein pääsee kahdeksan R-kioskia lahjoittamaan 1 000 euroa valitsemilleen tahoille. Ensimmäiset lahjoitukset on päätetty ja ne tehdään toukokuussa. Toinen lahjoitusjakso on käynnissä touko-kesäkuun ajan. Lahjoittajana toimii R-kioski Oy.

Attendo Lustikullan asukkaat ovat tuttu näky läheisen kauppakeskuksen R-kioskilla.

- Me Jumbon R-kioskilla halusimme etsiä läheltä kohteen, jonka avulla voisimme tukea vanhuksia ja vammaisia, jotka ovat myös meillä kioskilla tärkeä ja ilahduttava asiakasryhmä. Kannustamme asiakkaitamme välipalaostoilla olemaan mukana tekemässä hyvää, sanoo kioskiyrittäjä Anu Tikka

Attendo Lustikullassa asuu 19 ikäihmistä ja 16 vaikeasti vammautunutta. Hoivakoti on toiminut vuodesta 2009 lähtien Vantaan Pakkalassa.

- Tavoitteenamme on luoda meillä asuville turvallinen, mutta virikkeellinen ja omatoimisuutta tukeva elinympäristö. Siihen kuuluu olennaisena osana myös kunnon salliessa käynnit lähiympäristössä ja lähipalvelujen käyttö. Olimme äärettömän ilahtuneita, kun R-kioskiyrittäjä otti yhteyttä ja kertoi haluavansa huomioida Lustikullassa asuvat näin, sanoo hoivakodin johtaja Anu Moniruzzaman.

Jos Jumbon R-kioski lukeutuu lahjoitussumman saavien kioskien joukkoon, suunnataan lahjoitus ikäihmisten ja vammautuneiden virkistystoimintaan.

- Lähialueille toteutettavat retket on helpompi toteuttaa ja niitä toteutamme arjessamme, mutta tällainen huomio mahdollistaisi spesiaalimmat ja pidemmät retket suuremmalle joukolle, kuten useamman asukkaan haaveileman Tallinnan-risteilyn, päättää Moniruzzaman.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anu Tikka
R-kauppias
Kauppakeskus Jumbo Vantaa
p. 044 971 3062
anu.tikka@r-kauppias.fi

Anu Moniruzzaman
hoivakodin johtaja
Attendo Lustikulla
p. 044 494 3266
anu.moniruzzaman@attendo.fi

Kuvat

Arttu testasi kampanjahodarin, jonka Anu hänelle tarjoili.
Arttu testasi kampanjahodarin, jonka Anu hänelle tarjoili.
Lataa
Hoivakodin Anu ja Arttu iloitsevat kioskiyrittäjä Anun eleestä huomioida vammautuneet ja vanhukset.
Hoivakodin Anu ja Arttu iloitsevat kioskiyrittäjä Anun eleestä huomioida vammautuneet ja vanhukset.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää noin 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme