Alko Oy

Vantaan Koivukylän Alko uudistuu

Jaa

Vantaan Koivukylän Alko on remontin vuoksi kiinni 17.–28.5. Uudistunut myymälä avautuu lauantaina 29.5. klo 9.

Vantaan Koivukylän Alko remontoidaan, ja myymälä on kiinni 17.–28. toukokuuta. Uudistunut myymälä avautuu lauantaina 29. toukokuuta klo 9. Lähimmät Alkot palvelevat Vantaan Tikkurilassa (Peltolantie 1) ja Korsossa (Minkkikuja 4).

”Myymäläuudistusten tavoitteena on lisätä myymälöiden viihtyisyyttä ja selkeyttä sekä helpottaa asiakkaiden asiointia. Nyt lähes 12 toimintavuoden jälkeen on Koivukylän myymälän vuoro saada uutta raikasta ilmettä,” kertoo palvelujohtaja Tatu Vanninen.

”Asiakkaamme ovat löytäneet myös Alkon verkkokaupan ja rekisteröityneiden asiakkaiden määrä lähes kaksinkertaistui viime vuodesta. Asiakkaat arvostavat helppoutta ja sitä, että asiointi ei ole riippuvainen ajasta tai paikasta. Koko valikoiman tuotteet ovat tilattavissa mihin tahansa myymälään tai noutopisteeseen Alkon verkkokaupasta.”

Myymälässä 1500 tuotetta, koko valikoima verkkokaupassa

Koivukylän myymälän valikoima säilyy noin 1500 tuotteessa: viinejä valikoimassa on noin 900, panimotuotteita 200, väkeviä 350 ja alkoholittomia 50.

Tuotevalikoima vaihtelee myymälöissä paikallisen kysynnän, asiakkaiden toiveiden sekä myymälän koon mukaan. Keskimäärin myymälöissä on 1200 tuotteen valikoima.

”Seuraamme aktiivisesti trendejä ja asiakkaiden esittämiä toiveita, kun suunnittelemme myymälän valikoimaa. Asiakkaat voivat myös itse esittää myymälöihin tuotetoiveita Alkotoiveen kautta. Toiveissa on jonkin verran alueellisia eroja, pääkaupunkiseudulla toiveet kohdistuvat erityisesti valkoviineihin”, palvelupäällikkö Samuli Lindström kertoo.

Asiakas valitsee aiempaa vastuullisemmin

Alkon asiakkaiden ostokäyttäytymisessä vastuullisten valintojen sekä raikkauden, keveyden ja hyvinvoinnin trendit ovat vahvistuneet.

”Ihmiset miettivät entistä useammin kulutustottumustensa vaikutuksia. Asiakkaitamme kiinnostavat makujen lisäksi esimerkiksi tuotteiden alkuperä, ilmastovaikutukset ja eettisyys,” toteaa Lindström.

Alkon toiminnan suurimmat ilmastovaikutukset syntyvät hankintaketjussa juomapakkausten tuotannosta. Kierrätyspisteisiin kerättiin vuoden aikana 16,7 (12,8) tonnia sementinvalmistuksessa hyötykäytettävää pussimateriaalia. Tämä on 30 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna.

”Moni ei tule ajatelleeksi, että viinipussit voi myös kierrättää ja pussin palauttaa sen omaan kierrätysastiaan meidän myymälään.”

Lisätiedot:   

Pääkaupunkiseudun palvelujohtaja Tatu Vanninen, p. 040 838 9694, Tatu.Vanninen@alko.fi   

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Varpu Göös
viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 366 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2020 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 57 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme