Attendo

Varaa päivä Simon kesäfestareille, Neljänsuora ja Pete Parkkonen viihdyttävät pohjoisessa

Jaa

Kalenteriin kannattaa merkitä jo nyt perinteiset kesäfestivaalit Simon kesätorilla 17. elokuuta. Tänä vuonna Simossa lavan täyttävät vuorollaan musiikkimaailman kaksi kirkasta tähteä, ensimmäisenä Rossipohjan jälkeen vuoronsa saa Neljänsuora ja heidän jälkeensä Pete Parkkonen. Simon musiikkifestarit ovat kaikille musiikin ystäville avoin tilaisuus, vaikka alun perin tapahtuma luotiin Attendon pohjoisen palvelukotien asukkaita ajatellen. Kertaluontoiseksi aiotusta kokeilusta syntyi perinne.

Pete Parkkonen esiintyy Simossa klo 14.30-15.30.
Pete Parkkonen esiintyy Simossa klo 14.30-15.30.

Kalenteriin kannattaa merkitä jo nyt perinteiset kesäfestivaalit Simon kesätorilla 17. elokuuta. Aiempina vuosina Attendon pohjoisen palvelukotien järjestämillä festivaaleilla Kuivaniemen suunnalla on esiintynyt yksi tähtiesiintyjä ja paikallinen lämppäribändi. Tänä vuonna Simossa lavan täyttävät vuorollaan musiikkimaailman kaksi kirkasta tähteä, ensimmäisenä Rossipohjan jälkeen vuoronsa saa Neljänsuora ja heidän jälkeensä Pete Parkkonen.

Simon musiikkifestarit ovat kaikille musiikin ystäville avoin tilaisuus, vaikka alun perin tapahtuma luotiin Attendon pohjoisen palvelukotien asukkaita ajatellen.

- Monelle palvelukodeissamme asuvalle musiikki on kaikki kaikessa. Livemusiikki luo oman ainutlaatuisen kokemuksensa digitaalisesti kuunnellun musiikin rinnalla. Siitä syntyi idea ryhtyä festarijärjestäjäksi neljä vuotta sitten, jotta saisimme kummatkin musiikkinautinnot pohjoisessa tarjolle, kertoo aluejohtaja Minna Hirvaskoski Attendosta.

Kertaluontoiseksi aiotusta kokeilusta syntyi perinne. Alkuvuosina yleisö painottui pitkälti palvelukodeissa asuviin, mutta tapahtuma on tuonut enenevästi kaikkia lappilaisia yhteen. Viime vuonna kuulijoita oli noin 650, joista kaukaisimmat tulivat Muoniosta asti. Tänä vuonna festivaalit järjestetään todennäköisesti toistaiseksi viimeistä kertaa, joten tavoite on huipentaa kaikin tavoin festivaalit.

- Melodinen ja menevä, mutta sanoituksiltaan puhutteleva musiikki, on selvästi suosituinta meillä asuvien keskuudessa, joten tältä pohjalta artistit valikoituvat. Myös persoona on tärkeä. On hienoa, millaisen jalansijan festariperinteemme on saavuttanut, iloitsee Hirvaskoski.

Aiempina vuosina festivaaleilla ovat esiintyneet muun muassa Arttu Wiskari, Frederik ja Kake Randelin.

Lämpimästi tervetuloa Simon kesäfestareille!

Aikataulu: 
Aika: 17.8.2018
klo 11.15–12.30 Rossipohja
klo 13.00–14.00 Neljänsuora
klo 14.30–15.30 Pete Parkkonen

Paikka: Simon kesätori, Lassitie, Simo


Päihteettömään tapahtumaan on kulujen kattamiseksi 20 euron pääsymaksu ja lipun hintaan sisältyy keittoruoka.

Toimitukset pääsevät sisään tapahtumaan maksutta joko ilmoittamalla tulosta: johanna.kekalainen@attendo.fi tai näyttämällä mediakortin tapahtumapaikalla.


Attendo Simon palvelukodin järjestämiä festareita tukevat myös paikalliset yrittäjät.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Minna Hirvaskoski
aluejohtaja, Attendo
p. 045 1380 933
minna.hirvaskoski@attendo.fi

Kuvat

Pete Parkkonen esiintyy Simossa klo 14.30-15.30.
Pete Parkkonen esiintyy Simossa klo 14.30-15.30.
Lataa
Neljänsuora esiintyy Simossa klo 13-14.
Neljänsuora esiintyy Simossa klo 13-14.
Lataa
Rossipohja esiintyy Simossa klo 11.15-12.30.
Rossipohja esiintyy Simossa klo 11.15-12.30.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo Pelimannin toiminta keskeytetty väliaikaisesti – korjaavat toimenpiteet on jo aloitettu8.2.2019 22:44:19Tiedote

Länsi-Suomen aluehallintovirasto on antanut tänään 8.2.2019 päätöksen, jolla Attendo Pelimannin toiminta on väliaikaisesti keskeytetty. Asukkaat jäävät Attendo Pelimanniin siten, että Kuussote-kuntayhtymä vastaa toistaiseksi toiminnasta ja Attendo vuokraa koko henkilöstön kuntayhtymän käyttöön. Lisähenkilöstöä vuokrataan tarvittaessa myös Kuusiolinna Terveys Oy:ltä, jonka alihankkijana Attendo on toiminut. Korjaavat toimenpiteet on käynnistetty ja Attendo pyytää anteeksi virheitä toiminnassaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme