Vaasan kaupunki - Vasa stad

Varhaiskasvatuksen ammattilaisille tarjolla 70 työpaikkaa Vaasassa

Jaa

Maanantaina 19.4. alkaneessa varhaiskasvatuksen haussa on avoinna noin 70 työpaikkaa. Töitä on tarjolla varhaiskasvatuksen opettajille ja erityisopettajille, lastenhoitajille, perhepäivähoitajille, päiväkotityöntekijöille sekä avustajille. Avoinna on sekä vakituisia että määräaikaisia tehtäviä.

Vaasassa varhaiskasvatuspalveluja on saatavilla päiväkodeissa, perhepäivähoidossa ja avoimissa päiväkodeissa. Kaupungissa toimii suomenkielisiä, ruotsinkielisiä sekä kaksikielisiä päiväkoteja, joten kielitaitovaatimukset tehtäviin vaihtelevat työpaikan ja -tehtävän mukaan. Lisätiedot niin kielitaitovaatimuksista kuin muistakin edellytyksistä löytyy jokaisen haettavan paikan työpaikkailmoituksesta.

Työpaikkoja pääsee hakemaan Kuntarekryn kautta 19.4.–3.5.2021. Kaikki haussa olevat paikat löydät kuntarekryn sivuilta: https://bit.ly/3stOAWv

– Tässä työssä pääset varmasti kehittymään ja toteuttamaan itseäsi sekä myös käyttämään luovuutta. Mikään päivä tässä työssä ei ole samanlainen ja lasten kanssa on ilo tehdä töitä samalla seuraten heidän kehitystään ja kasvuaan, sanoo Vaasan kaupungin varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö Hanna Valkeinen.

Haussa on vakituisten ja määräaikaisten paikkojen lisäksi jatkuvasti sijaisia eripituisille ajanjaksoille. Sijaisuuksia voi hakea niinikään Kuntarekryn sivuilta osoitteesta: https://bit.ly/3n4kCqR

Töihin kansainväliseen yhteisöön

Vaasan suurin työllistäjä on Vaasan kaupunki, joka tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia; nuoria kesätöihin, opiskelijoita sijaisuuksiin, vastavalmistuneita sekä kokeneita ammattilaisia moniin haastaviin tehtäviin.

– Vaasa on onnellisten ihmisten kaupunki. Tämä on iso, pieni kaupunki. Täällä voi nauttia arkkitehtuurista, puistikoista, luonnosta ja merestä ihan lähellä. Varhaiskasvatus on ylikiva työyhteisö, ammattitaitoinen, innostunut ja leikkivä. Leikki on parasta. Tule mukaan, sanoo Vaasan kaupungin varhaiskasvatusjohtaja Anne Savola-Vaaraniemi.

Vaasa on kansainvälinen kaupunki, jossa kotimaisten kielten lisäksi puhutaan arjessa 97 muutakin äidinkieltä. Kaupungissa toimii yli 140 energia-alan yritystä ja kilometrin säteellä torista löytää yli 20 kulttuurielämystä. Merenkurkun saaristo on lisäksi Suomen ainoa Unescon luonnonperintökohde.

Kaupungille ominaista on alueen vahva yhteisöllisyys ja sen kehittäminen yhdessä asukkaiden hyväksi. Tule osaksi osaavaa työyhteisöämme ja vaikuttamaan lastemme tulevaisuuteen!

Vaasan varhaiskasvatuksesta voi lukea lisää sivulta: https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/varhaiskasvatus-ja-koulut/varhaiskasvatus/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vaasan kaupungin rekrytointivastaava Anne Lindell, anne.lindell@vaasa.fi, p. 040 153 4564

Vaasan kaupungin varhaiskasvatusjohtaja Anne Savola-Vaaraniemi, anne.savola-vaaraniemi@vaasa.fi, 040 610 3233

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

För första gången i Vasa förbereds ett språkprogram för hela staden7.5.2021 14:24:42 EEST | Tiedote

Nästan 100 olika språk talas i Vasa, vilket visar att flerspråkighet är en viktig del av en internationell stad som vår. Flerspråkighet återspeglas starkt även i det pågående omfattande språkprogrammet i Vasa stad. I synnerhet finns det en önskan att ytterligare öka användningen av engelska inom stadens service. Nu har invånarna möjlighet att påverka språkprogrammet och att uttrycka sin åsikt om det preliminära språkprogrammet fram till den 16 maj 2021.

Vaasassa laaditaan ensimmäistä kertaa koko kaupungin kattava kieliohjelma7.5.2021 14:23:44 EEST | Tiedote

Vaasassa puhutaan lähes 100 kieltä, siksi monikielisyys on tärkeä osa kansainvälistä kaupunkia. Monikielisyys näkyy vahvasti myös tekeillä olevassa laajassa Vaasan kaupungin kieliohjelmassa. Etenkin englannin kielen käyttöä halutaan entisestään lisätä kaupungin palveluissa. Asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa kieliohjelmaan ja kertoa mielipiteensä kieliohjelman luonnoksesta 16.5.2021 asti.

Villor som kulturellt fenomen – Österbottens museums utställning belyser sommarbosättningens historia6.5.2021 15:30:00 EEST | Tiedote

Österbottens museums sommarutställning är Villaliv, som presenterar villakulturens, sommarbosättningens och stuglivets historia i Vasaregionen och Österbotten från slutet av 1700-talet till nutid. Som ett övergripande kulturellt fenomen stäcker den sig utöver till temarelaterade föremål och konstruktioner även till fotografier och berättelser, även i digital form. Utställningen visas 7.5–29.8.2021.

Huvilat kulttuuri-ilmiönä – Pohjanmaan museon näyttely valottaa kesäasutuksen historiaa6.5.2021 15:30:00 EEST | Tiedote

Pohjanmaan museon kesänäyttelynä nähdään Huvilaelämää, joka esittelee Vaasan seudun ja Pohjanmaan huvilakulttuurin, kesäasutuksen ja mökkeilyn historiaa 1700-luvun lopulta nykypäivään saakka. Kokonaisvaltaisena kulttuuri-ilmiönä se ulottuu teemoittavan esineistön ja rakennelmien lisäksi valokuviin ja tarinoihin, myös digitaalisessa muodossa. Näyttely on esillä 7.5.–29.8.2021.

Närståendevårdarna kan i fortsättningen även köpa städhjälp med servicesedel6.5.2021 15:27:27 EEST | Tiedote

Användningen av servicesedeln inom närståendevården för personer som fyllt 18 år utvidgas till att även beröra städservice för att stöda välbefinnandet hos närståendevårdarna. Förslaget till förändringen kom från Vasanejdens närståendevårdare rf. Social- och hälsovårdsnämnden beslutade om ärendet under sitt möte 20.4.2021. Förändringen träder ikraft fr.o.m. 18.5.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme