Aviador Kustannus

Väriä elämään! -taidenäyttely Kulttuurikulmassa helmikuussa 2023

Jaa
Helmikuussa Kulttuurikulmassa on esillä kuvataiteilija ja taidekasvattaja Maarit Myllysen vetämien Väriä elämään -kurssien osallistujien töitä. Kursseja on järjestetty useamman kerran, mutta niiden aikana tehtyjä töitä on nyt ensi kertaa julkisesti nähtävillä. Osa näyttelyn teoksista on myös myynnissä.

Helmikuu 2023

Aviador Kulttuurikulma

Liisankatu 19, 00170 Helsinki

Virtuaali-illoissa istutetut siemenet versoilevat Kulttuurikulman seinillä. Viikkojen ajan arjen harmahtavuudesta kielivät tervehdykset ovat kiirineet Hangosta Haminaan ja Vaasasta Ilomantsiin. Kuvataiteilija ja taidepedagogi Maarit Myllynen on johdatellut ihan tavalliset, taiteeseen uteliaisuudella kurkistavat aikuiset kokeilevien kuvataidetehtävien äärelle. Jokaisella kerralla taika on tapahtunut: elämä on saanut värit, värit ovat syttyneet elämään. Tätä ennen Väriä elämään -ryhmien teoksia on jaettu katsojille kitsaasti. Ruudun takaa on usein kuulunut: ”Tää valuu. En voi näyttää vielä.” Nyt ryhmän teoksia on ensimmäistä kertaa nähtävillä konkreettisina ja kehyksissä. Väriä elämään -ryhmien jäsenet toivovat tekemisen ilon tarttuvan ja jokaisen saavan näyttelystä elämäänsä pienen purskahduksen villiä väriä.

Näyttelyn taiteilijat:

Terhi Ilosaari

Janne Kokkonen

Mari Lilja

Saara Lilja

Maarit Myllynen

Katariina Mäkelä

Johanna Paloviita

Hanni Parviainen

Leena Simpson

Anne Tunér

Tervetuloa mukaan kurssille!

Maarit Myllynen

Väriä elämään -kurssit

Kuvataiteilija, taidekasvattaja (TaM)

p. +358 50 4032373

https://www.maaritmyllynen.com/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme