YritysVihti ryYritysVihti ry

Vastuullinen ekoluksus - Nyt tulee nokkonen! Kutsu mediatilaisuuteen

Jaa

Haluamme kutsua teidät kuulemaan ensimmäisten joukossa uudesta suomalaisesta innovaatiosta, joka tulee muuttamaan käsityksiämme tekstiiliteollisuudesta. Innovatiivisissa kangasmateriaaleissa nokkosen ja hampun kuidut yhdistyvät luonnonvaroja säästäen muotoiltuun valmistusprosessiin, jonka ekologisuus on omaa luokkaansa. Lopputuotteissa nokkosen silkkinen tuntuma ja hengittävyys tuovat ylellisen käyttökokemuksen. Kutsummekin teidät mediatilaisuuteemme etäyhteydellä 13.5.2020 klo 13 kuulemaan lisää missiostamme muuttaa maailmaa paremmaksi.

Yrittäjä Sanna Kuoppamäki-Luomansuu haluaa parantaa maailmaa tarjoamalla ekologisia kankaita vaateteollisuuden tarpeisiin.
Yrittäjä Sanna Kuoppamäki-Luomansuu haluaa parantaa maailmaa tarjoamalla ekologisia kankaita vaateteollisuuden tarpeisiin.

Kutsumme teidät kuulemaan lisää etäyhteydellä mediatilaisuuteemme 13.5.2020 klo 13-15.

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi: https://knokkon-lv.creamailer.fi/survey/mj4ppfws8eruj

Slow fashion -ajatusmaailma on jo täällä. Nyt tulee nokkonen.

Suomalainen yritys – Knokkon Textiles Company Oy – on syntynyt halusta luoda tekstiiliteollisuudelle uudenlaisia vaihtoehtoja, joissa kaiken toiminnan ytimessä ovat ekologisuus ja eettisyys. Uudenlaisen tuotekehityksen sekä Business Finlandin, YritysVihti ry:n ja Vihdin kunnan yhteistyön tuloksena, Knokkon on luonut innovatiivisia kangasmateriaaleja. Kankaissa nokkosen ja hampun kuidut yhdistyvät luonnonvaroja säästäen muotoiltuun valmistusprosessiin sekä silkkisen tuntuman tuomaan ylelliseen käyttökokemukseen.

Nokkonen ja kuituhamppu – tekstiiliteollisuuden uuden ajan ajurit

Vaateteollisuuden päästöt ja luonnonvaroja kuluttavat toimenpiteet ovat laajasti tiedossa. Knokkon Textiles Company Oy:n perustaja Sanna Kuoppamäki-Luomansuun visiossa maailma pelastetaan ja nämä haasteet voitetaan uusien ekologisten kankaiden myötä, jotka pala palalta muuttavat käsityksiämme vaatealan haitallisista vaikutuksista.

Valmistusprosessi tähtää hiilijalanjäljen minimoimiseen. Raaka-aineet, nokkonen ja kuituhamppu, kasvatetaan Saksassa – ilman kastelua, torjunta-aineita ja lannoitteita. Myös kasvien kuidutusprosessi on täysin mekaaninen, eikä kuitujen irrotuksessa kuluteta vesivaroja. Kankaissamme sidoksena käytetty puuvilla on Turkissa vastuullisesti tuotettua ja luomusertifioitua. Olemme henkilökohtaisesti varmistaneet, että yhteistyökumppaneidemme toimintaperiaatteet ovat linjassa eettisten tavoitteidemme kanssa.

Kutsummekin teidät kuulemaan lisää mediatilaisuuteemme 13.5.2020 klo 13 alkaen.

Aika: 13.5.2020 klo 13-15

Paikka: Etäyhteys omilla laitteillasi

13:00 Tiedotustilaisuus alkaa   

Ekoluksusta nokkosesta! 

- Knokkonin tarina
- Innovatiiviset nokkos- ja kuituhampputuotteet säästävät luontoa ja tuovat ekoluksusta muoti- ja vaateteollisuuden tarpeisiin
- Tutustuminen innovatiivisiin ja luontoa säästäviin tuotteisiin sekä Knokkonin yrittäjään Sanna Kuoppamäki-Luomansuuhun

Mediatunti

- Toimittajien kysymyksiä ja haastattelumahdollisuus
- Knokkonin ekologisiin ja eettisesti tuotettuihin tuotteisiin tutustumista www-sivustolla
- Materiaalipaketin jako sähköpostitse osallistujille sisältäen mediatiedotteen ja linkin          valokuvapankkiin. Etulyöntiasema ennen laajempaa jakelua!  

15:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi:https://knokkon-lv.creamailer.fi/survey/mj4ppfws8eruj

Toivomme, että pääsette mukaan etäyhteydellä järjestettävään mediatilaisuuteemme! Osallistumalla saatte mahdollisuuden tutustua yrittäjään ja ekologisiin tuotteisiin sekä syventävää tietoa aiheesta. Osallistumalla saatte myös ensi käden tietoa Knokkonin suunnitelmista ja toiminnasta – ennen laajamittaista jakelua.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna Kuoppamäki-Luomansuu
+358 (0)40 513 8709
sanna@knokkon.fi

Knokkon Textiles Company Oy
Vihdintie 32
03100 NUMMELA

Kuvat

Yrittäjä Sanna Kuoppamäki-Luomansuu haluaa parantaa maailmaa tarjoamalla ekologisia kankaita vaateteollisuuden tarpeisiin.
Yrittäjä Sanna Kuoppamäki-Luomansuu haluaa parantaa maailmaa tarjoamalla ekologisia kankaita vaateteollisuuden tarpeisiin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

YritysVihti ry
YritysVihti ry
Juuritie 7
03100 Nummela

https://www.yritysvihti.fi

#Knokkon on ekologisten ja eettisesti tuotettujen tekstiilien edelläkävijä, jonka innovatiivisuus tuo nokkosen osaksi ekologisia kankaita ja vastuullista tekstiilituotantoa. 
Lue lisää: https://www.knokkon.fi/blogit/

 

YritysVihti ry tuottaa vihtiläisiä innovaatioita ja tukee yrityksiä elinkaaren kaikissa vaiheissa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta YritysVihti ry

Vastuullinen ekoluksus - Nyt tulee nokkonen!16.5.2020 14:17:00 EESTTiedote

Knokkon haastaa tekstiilialan nykyiset toimintatavat innovatiivisin ja ekologisin materiaalein. Suomalainen innovatiivinen yritys on syntynyt halusta luoda tekstiiliteollisuudelle uudenlaisia vaihtoehtoja, joissa kaiken toiminnan ytimessä ovat kestävä kehitys ja vastuullisuus. Innovatiivisen tuotekehityksen sekä Business Finlandin, YritysVihti ry:n, Vihdin kunnan ja Knokkon Textiles Company Oy:n yhteistyön tuloksena Knokkon on luonut kangasmateriaaleja, joissa ympäristöystävällisten nokkosen ja kuituhampun kuidut yhdistyvät luonnonvaroja säästäen muotoiltuun valmistusprosessiin sekä miellyttävään käyttökokemukseen.

YritysVihti suuntaa toimintansa ja resurssinsa yritysten akuuttiin kriisiapuun8.4.2020 18:12:58 EESTTiedote

Covid-19 -viruksen aiheuttama kriisitilanne on vaikuttanut voimakkaasti yrityksiin ja niiden toimintaedellytyksiin kautta Suomen ja erityisesti pienyritysten avuntarve on kasvanut rajusti viime viikkojen aikana. YritysVihti ry:n toiminnan ydinajatus on auttaa pienyrityksiä koko elinkaaren ajan ja haluamme nyt vastata yrittäjien hätähuutoon. Olemme avanneet yhteistyössä Vihdin kunnan kanssa kriisitukipalvelun, ja keskitämme huhtikuun ajan voimavaramme ja osaamisemme toimivien yritysten neuvontaan näiden vaikeiden aikojen yli. ”Poikkeukselliset ajat vaativat nyt poikkeuksellisia toimia! Olisi suurta haaskausta, jos nyt menetettäisiin auttamisen puutteesta elinkelpoisia ja hyvin toimivia yrityksiä. Pienille yrityksille suunnattu kriisiapu, on akuutin avun lisäksi myös investointi tulevaan, sillä kriisin jälkeen talouden elpyminen tarvitsee entistä enemmän yrittäjiä ja toimivaa pk – yrityssektoria”, korostaa Pertti Salovaara, YritysVihti ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme