Akava ry

Veera Nyfors Akavan opiskelijoiden puheenjohtajaksi

Jaa

Akavan opiskelijoiden puheenjohtajaksi on valittu Veera Nyfors, joka edustaa opiskelijatoiminnassa Tradenomiliitto TRAL:ia.

Akavan opiskelijatoiminnan lisäksi Nyfors on ollut aktiivinen Tradenomiliiton, Tradenomiopiskelijoiden ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOn toiminnassa. Hän opiskelee tradenomiksi Turun ammattikorkeakoulussa.

– Kiitollisena saamastani luottamuksesta odotan innolla, että pääsen viemään Akavan opiskelijoiden toimintaa yhdessä toimijoidemme kanssa eteenpäin. Akavan opiskelijoilla on hyvä mahdollisuus toimia merkittävänä ja aktiivisena etujärjestönä opiskelijoille ja työuraansa aloittaville. Haluan myös kehittää Akavan opiskelijoiden toimintaa Akavan sisällä, sanoo Veera Nyfors.

Akavan opiskelijoiden ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Elina Viitaniemi, joka edustaa Akavan Erityisaloja. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Roosa Huttunen, joka edustaa Insinööriliittoa.

Akavan opiskelijoiden opiskelijaneuvostoon valittiin Anna Pentti, Tradenomiliitto TRAL, Eetu Heiska, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut, Saana Ylikruuvi, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ja Miika Hiltunen, Suomen Ekonomit.

Akavan opiskelijoiden uusien toimijoiden kausi alkaa 1. tammikuuta 2021.

Lisätietoja

Akavan opiskelijoiden puheenjohtaja Veera Nyfors, puh. 040 511 9370

Akavan opiskelijoiden 1. varapuheenjohtaja Elina Viitaniemi, puh. 045 649 2609

Akavan opiskelijoiden 2. varapuheenjohtaja Roosa Huttunen, puh. 045 653 0553

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Akava ryAkava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 36 jäsenliittoa. Akavan liittojen jäsenenä on sekä palkansaajia että ammatinharjoittajia ja yrittäjiä, mutta myös opiskelijoita. Akavan liittoihin liitytään suoritetun tutkinnon, asematason tai ammatin perusteella.

akava.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akava ry

Hallituksen ja työmarkkinakeskusjärjestöjen samapalkkaisuusohjelma on julkaistu18.12.2020 10:00:16 EETTiedote

Hallitus ja työmarkkinakeskusjärjestöt ovat neuvotelleet yhteiset samapalkkatoimenpiteet vuosille 2020–2023. Samapalkkaohjelman tavoitteena on naisten ja miesten keskimääräisen palkkaeron kaventaminen. Tavoitteeseen pyritään muun muassa palkka- ja sopimuspolitiikalla, palkkausjärjestelmien kehittämisellä, työn ja perhe-elämän yhteensovittamisella sekä purkamalla työelämän sukupuolen mukaista eriytymistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme