SPR VeripalveluSPR Veripalvelu

Verenluovutus ensimmäistä kertaa teatterin lavalla Seinäjoella 9.3.

Jaa
Verenluovuttajat nousevat pääosaan Seinäjoen kaupunginteatterissa, kun verta voi luovuttaa teatterin suurella näyttämöllä torstaina 9.3. klo 10–15.30. Kyseessä on ensimmäinen teatterissa järjestettävä luovutustilaisuus Seinäjoella.
Verta voi luovuttaa 18–70-vuotiaana. Ensiluovuttaja voi olla 18–59-vuotias.
Verta voi luovuttaa 18–70-vuotiaana. Ensiluovuttaja voi olla 18–59-vuotias.

Teatteri antaa verenluovutukselle tavallisesta poikkeavat puitteet. Verenluovutus tapahtuu suurella näyttämöllä The Addams Family -musikaalikomedian lavasteissa.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin verenluovuttajat. Ensimmäistä kertaa verta voi luovuttaa 18–59-vuotiaana, ja jo aiemmin luovuttaneet voivat jatkaa 70-vuotiaaksi asti.

Luovutetusta verestä tehtyjä verivalmisteita käytetään muun muassa onnettomuuksien uhrien, synnyttävien äitien sekä syöpä- ja leikkauspotilaiden hoidossa. Joka arkipäivä tarvitaan noin 800 vapaaehtoisen verenluovuttajan apua.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aluepäällikkö Anu Keisala, Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu
Puh. 029 300 1002, anu.keisala@veripalvelu.fi


Myynti- ja markkinointipäällikkö Marjo Tamminen, Seinäjoen kaupunginteatteri
Puh. 040 825 8250, marjo.tamminen@seinajoki.fi

Kuvat

Verta voi luovuttaa 18–70-vuotiaana. Ensiluovuttaja voi olla 18–59-vuotias.
Verta voi luovuttaa 18–70-vuotiaana. Ensiluovuttaja voi olla 18–59-vuotias.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SPR Veripalvelu
SPR Veripalvelu
Härkälenkki 13
01730 VANTAA

029 300 1010https://www.veripalvelu.fi

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolu- ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

Oletko kiinnostunut laajemmin Veripalvelusta? Haluaisitko mediavierailun meille? Ole yhteydessä viestintä- ja henkilöstöjohtaja Willy Toiviaiseen (puh: +358 29 300 1830, willy.toiviainen@veripalvelu.fi) tai tiedottaja Tuuli Vuoreen (puh: +358 29 300 1174, tuuli.vuori@veripalvelu.fi)

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SPR Veripalvelu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme