Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Viidesluokkalaisten piirustuskilpailun voitto Imatralle

Jaa

Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuustyöryhmä järjesti viidettä kertaa Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueen viidesluokkalaisille piirustuskilpailun aiheella ”tarkkaamattomuus liikenteessä”.

1.palkinto: oppilas Itä-Suomen koulusta Imatralta
1.palkinto: oppilas Itä-Suomen koulusta Imatralta

Kilpailulla työryhmä halusi korostaa tarkkaavaisuuden tärkeyttä liikenteessä ja luoda mahdollisuuden liikenneturvallisuusasioiden luontevaan käsittelyyn kouluissa. Koronan aiheuttamien koulutyön poikkeusjärjestelyjen vuoksi kilpailuaikaa pidennettiin alkukeväästä loppusyksyyn.

Poikkeusoloista huolimatta kilpailuun osallistui edellisvuosien kilpailuja vastaava määrä töitä, yhteensä 132 piirustusta, 7 eri kunnasta ja 14 koulusta. Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuustyöryhmä valitsi 2.12.2020 kokouksessaan voittajakolmikon. 

Liikenneturvallisuustyöryhmässä parhaiden töiden valintaäänestyksessä kisa voitosta käytiin kahden tasaväkisen työn välillä. Kärkikaksikosta voittajaksi valittiin imatralaisen oppilaan työ.

Palkitut työt ovat liitteenä.

Palkittujen töiden lisäksi kolmen oppilaan työt saivat kunniamaininnat. Kunniamaininnat saivat kaksi oppilasta Vahteron koulusta Kouvolasta, ja oppilas Husulan koulusta Haminasta.

Kilpailussa voittaneille ja kunniamaininnan saaneille palkinnot ja kunniakirjat on toimitettu kouluihin. Voittajalle luovutettiin pääpalkinto (Jopo ja pyöräilykypärä) Itä-Suomen koululla Imatralla perjantaina 11.12.2020 Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuusryhmän puolesta palkinnon luovuttivat ELY-keskuksen ja Liikenneturvan edustajat.

Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuustyöryhmä kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita kouluja ja opettajia, jotka käsittelivät aihetta oppitunnilla ja mahdollistivat oppilaiden osallistumisen.

Yhteyshenkilöt

- Kaakkois-Suomen ELY-keskus, liikenneturvallisuusvastaava Janne Saarikoski,
puh. 0295 024 045
- Liikenneturva, yhteyspäällikkö Tarja Korhonen, p. 040 534 1183.

Kuvat

1.palkinto: oppilas Itä-Suomen koulusta Imatralta
1.palkinto: oppilas Itä-Suomen koulusta Imatralta
Lataa
2. palkinto: oppilas Korkeakosken koulusta Kotkasta
2. palkinto: oppilas Korkeakosken koulusta Kotkasta
Lataa
3.palkinto: oppilas Ruokolahden koulusta
3.palkinto: oppilas Ruokolahden koulusta
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Salpausselänkatu 22 (PL 1041)
45101 Kouvola

0295 029 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kaakkois-suomi

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kehittää ja tukee taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia. ELY-keskus toimii tiiviissä yhteistyöverkostossa alueen, kansalaisten, yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden hyväksi tavoitteenaan kestävä ja elinvoimainen Kaakkois-Suomi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaakkois-Suomen ELY-keskus

ELY-keskus rahoittaa vesihuollon turvaamista poikkeusoloissa - Kouvolan haja-asutusalueen vesiosuuskuntien yhteishanke käynnistyy22.12.2020 08:50:47 EETTiedote

Valtion 2020 II lisätalousarviossa on varattu määrärahaa vesihuollon toimintaedellytysten turvaamiseksi. Tukea suunnataan erityisesti hankkeisiin, joiden tarkoituksena on varmistaa vesihuollon palvelujen turvaaminen epidemia- ja muissa erityistilanteissa vesihuoltolaitosten yhteistyönä. Kaakkois-Suomessa käynnistyi ensimmäinen yhteishanke, jota vetää Kouvolan vesiosuuskunnat ry. Hankkeen tavoitteena on turvata haja-asutusalueen vesihuoltopalvelu myös poikkeusoloissa. Valtaosa Kouvolan vesiosuuskunnat ry:n 32 jäsenosuuskunnista on jo hankkeessa mukana. - Hankkeella tavoitellaan maantieteellisesti erittäin suuren, keskustaajamien ulkopuolisen haja-asutusalueen yksittäisten ja juridisesti itsenäisten vesitoimijoiden yhteistoimintaa kaikissa äkillisissä poikkeustilanteissa. Koordinoidulla ja jatkuvasti päivittyvällä yhteistoiminnalla turvataan puhtaan veden saanti kaikissa tilanteissa,korostaa Kouvolan vesiosuuskuntien puheenjohtaja ja projektipäällikkö Pertti Halsola. Hankkeella on kaksi

Kaakkois-Suomen työllisyyskatsaus, marraskuu 202022.12.2020 08:22:56 EETTiedote

Työttömiä työnhakijoita oli Kaakkois-Suomessa marraskuun 2020 lopussa 19 prosenttia enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Lomautettujen määrä nousi 150 prosentilla viime vuoden marraskuusta. Kevään 2020 luvuista lomautettujen määrä on laskenut, mutta kääntynyt syksyllä pieneen nousuun. Nuorten, alle 25-vuotiaiden työttömyys kasvoi 14 prosentin verran vuoden takaisesta. Alle 20-vuotiaiden työttömyys kasvoi 28 prosenttia. Pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi viime vuoden marraskuusta reilusti ja on nyt noususuunnassa. Avoimia työpaikkoja on 15 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin.

Kaakkois-Suomen työllisyyskatsaus, lokakuu 202024.11.2020 08:31:12 EETTiedote

Työttömiä työnhakijoita oli Kaakkois-Suomessa lokakuun 2020 lopussa 18 prosenttia enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Lomautettujen määrä nousi reilusti viime vuoden lokakuun tilanteeseen verrattuna, mutta laski selvästi kevään ja kesän luvuista. Nuorten, alle 25-vuotiaiden työttömyys kasvoi 11 prosentin verran vuoden takaisesta, mutta on nyt laskusuunnassa. Pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi viime vuoden lokakuusta, mutta laski syyskuun luvuista. Avoimia työpaikkoja on 24 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme