Aluehallintovirasto

Viikolla 19 tapahtumanjärjestäjille infotilaisuuksia koronarajoituksista

Jaa

Aluehallintovirastot järjestävät ensi viikolla verkossa kolme infotilaisuutta, joissa asiantuntijamme vastaavat yleisiin tapahtumajärjestäjien esittämiin kysymyksiin.

Jos koronaepidemian rauhoittuminen jatkaa suotuisaa kehitystään, kokoontumisrajoituksia voidaan alkaa keventää. Tämä mahdollistaa tapahtumien järjestämisen, jos niissä otetaan huomioon päätöksissä annetut ohjeet terveysturvallisuudesta.

Alla on tietoa kevään ensimmäisistä infotilaisuuksista, jotka kaikki tallennetaan. Tallenteet ovat katsottavissa kahden viikon ajan YouTube-kanavallamme. Kun muita tilaisuuksia varmistuu, viestimme niistä. 

Keskiviikkona 19.5. klo 16-17 järjestämme valtakunnallisen infotilaisuuden tapahtumajärjestäjille. Asiantuntijamme vastaavat yleisluontoisiin kysymyksiin kokoontumisrajoitusten vaikutuksesta yleisötilaisuuksiin. Kysymykset pyydetään lähettämään ennakkoon.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto järjestää tiistaina 18.5. kaksi alueellista infotilaisuutta alueiden yrittäjille ja tapahtumajärjestäjille. Tilaisuudet käsittelevät valtakunnallisista toimenpidetasoista luopumista: mitä tämä tarkoittaa käytännössä Länsi- ja Sisä-Suomen alueen koronarajoitusten osalta. Ilmoittautumiset ja ennakkokysymykset pyydämme lähettämään 17.5. klo 12 mennessä.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto
AluehallintovirastoAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto

Valoisasta koronatilanteesta huolimatta Länsi- ja Sisä-Suomen valmiustoimikunta muistuttaa riskeistä etenkin massakokoontumisiin ja rajaliikenteeseen liittyen18.6.2021 10:47:29 EEST | Tiedote

Länsi- ja Sisä-Suomen valmiustoimikunta kokoontui 17.6. kokoukseen puheenjohtajansa aluehallintoviraston ylijohtaja Marko Pukkisen johdolla. Tilannekuvan ja muiden ajankohtaisten signaalien tarkastelun lisäksi Turvallisuuskomitean erikoistutkija Jouni Pousi kertoi valmiustoimikunnalle komitean ajankohtaisista kuulumisista ja yhteiskunnan turvallisuusstrategian päivitystyöstä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme