Messukeskus

Viinikylä houkuttelee viinin ystävät Messukeskukseen lokakuussa

Jaa

Messukeskuksessa 28.–31.10. järjestettävä Helsingin Viinikylä tarjoaa makoisaa maisteltavaa ja monipuolista ohjelmaa viinistä ja ruoasta kiinnostuneille messukävijöille.

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä Viinikylä esittelee monipuolista viinitarjontaa ja maittavia ruoka-annoksia. (Kuva: Messukeskus Helsinki)
Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä Viinikylä esittelee monipuolista viinitarjontaa ja maittavia ruoka-annoksia. (Kuva: Messukeskus Helsinki)

Samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa avautuva Viinikylä keskittyy esittelemään monipuolista viinitarjontaa ja tarjoilemaan maittavia ruoka-annoksia. Lisäksi Viinikylässä on ajankohtainen ja jännittävä ohjelmakattaus: Perjantaina ja lauantaina messualueella järjestetään alan osaajia esille nostavat Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut. Torstaina ja sunnuntaina ohjelma-alueen valtaa puolestaan keittokirjoja ja ruokailmiöitä esittelevä ohjelmakokonaisuus, jonka juontaa tv-kokkinakin tunnettu Linnea Vihonen. Viinikylässä myös palkitaan Ruokatoimittajat ry:n valitsema Vuoden keittokirja perjantaina 29.10.

Viinikylä on teema-alue ruoan ja viinin ystäville Helsingin Kirjamessujen yhteydessä, ja se keskittyy viinin ja ruoan äärelle pysähtymiseen ja siitä nauttimiseen paikan päällä. Perinteinen Viini & Ruoka -messutapahtuma toimialan yrityksistä koostuvine näyttelyineen palaa järjestettäväksi Helsingin Kirjamessujen yhteyteen ensi vuonna. Viinikylän järjestävät yhteistyössä Viinilehti ja Messukeskus.  

– Ruoka- ja viinitoimiala on ollut yksi koronapandemian suurimmista kärsijöistä. On kuitenkin hienoa, että alan tarjontaa päästään viimein nostamaan esille pitkän tauon jälkeen, iloitsee Viinilehden liiketoimintajohtaja Lulu Myllyniemi.  

Viinikylän kanssa samanaikaisesti järjestettävät Helsingin Kirjamessut, Antikvaariset Kirjamessut ja Levymessut muodostavat yhdessä kauan kaivatun messukokonaisuuden.

– Odotamme innolla tulevaa messukokonaisuutta kahden vuoden tauon jälkeen. Olemme tehneet paljon työtä kiinnittääksemme huomiota tapahtuman turvallisuuteen ja tilaratkaisuihin. Messukeskuksen laajat tilat toimivat erinomaisesti tilanteessa, jossa pitää miettiä tarkkaan muun muassa terveysturvallisuutta. Viinikylän osalta käytössä on merkittävä tila viihtymiselle ja istuskelulle, mikä osaltaan lisää turvallisuutta, sanoo liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila Messukeskuksesta.

Helsingin Viinikylä samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa Messukeskuksessa 28.–31.10.2021. Viini & Ruoka -messut järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa 27.–30.10.2022. 

Lisätietoja:
Messukeskus Helsinki, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com 
Messukeskus Helsinki, liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila, p. 050 387 0024, tanja.pasila@messukeskus.com
Viinilehti, Liiketoimintajohtaja Lulu Myllyniemi, p.  050 592 8764, lulu.myllyniemi@viinilehti.fi

Avainsanat

Kuvat

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä Viinikylä esittelee monipuolista viinitarjontaa ja maittavia ruoka-annoksia. (Kuva: Messukeskus Helsinki)
Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä Viinikylä esittelee monipuolista viinitarjontaa ja maittavia ruoka-annoksia. (Kuva: Messukeskus Helsinki)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Turvallisuus-messuilla otetaan oppia ja hallitaan jatkuvuutta19.10.2021 14:20:41 EEST | Tiedote

Ensi tammikuussa ensimmäistä kertaa 12.–13.1.2022 Helsingissä järjestettävä palo- ja pelastustoimen ammattitapahtuma Turvallisuus 2022 -messut tarjoaa arvokasta sisältöä pelastustoimen ammattilaisille. Lähes kahden vuoden tapahtumatauko tuo osastoille paljon uutuustuotteita ja vihdoinkin päästään verkostoitumaan. Ammattilaisten tiedot päivitetään ohjelmalavan esityksissä ja Road Rescue -näytöksissä.

Vuoden Kaunein Sormus 2021 -finalistikorut ja suomalaisen kultasepäntaidon perinteet esillä Galleria Gao Shanissa18.10.2021 14:00:00 EEST | Tiedote

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun finaaliin valitut 10 sormusta ovat esillä suomalaista kultasepäntaituruutta esittelevässä näyttelyssä 20.¬–28.10.2021 Galleria Gao Shanissa, Helsingissä. Galleriassa kävijällä on mahdollisuus tutustua finalistikoruihin täydessä loistossaan. Vuoden Kaunein Sormus 2021-kilpailun yleisöäänestys on käynnissä lokakuun loppuun.

KoneAgria oli menestys - kävijämäärä kohosi lähes 15 000:een16.10.2021 17:07:13 EEST | Tiedote

KoneAgria 2021 -messuilla vieraili kolmen päivän aikana 14 768 maa- ja metsätalousalan ammattilaista. Kävijämäärä on 20 % edelliskertaa suurempi. KoneAgria järjestettiin tapahtuma-alan pysähtyneisyyden jälkeen ensimmäisenä alan ammattitapahtumana.Jatkoa seuraa ensi vuonna, kun kesä-heinäkuun vaihteessa järjestetään Farmari 2022 Mikkelissä ja lokakuussa MaatalousKonemessut 2022 Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme