Suomen Kennelliitto ry

Vinkkejä koira-arkeen Koiranpäivän webinaarista 24.4.

Jaa
Suomen Kennelliitto tarjoaa Koiranpäivänä 24.4.2022 kaikille avoimen, maksuttoman webinaarin.

24.4.2021 kello 12

Koira-arki hallintaan positiivisesti vahvistaen  
eläintenkouluttaja Sari Paavilainen, koirakoulu Visio
 

Miten luoda hyvä, luottamuksellinen suhde omaan koiraan ja oppia lukemaan koiran elekieltä? Miten opettaa koiralle luoksetuloa ja rauhoittumista? Miten opettaa koira kohtaamaan muita koiria ja vastaantulijoita? Webinaari tarjoaa konkreettista tietoa siitä, miten rakennetaan hyvää koira-arkea.

Linkki webinaariin tulee Kennelliiton verkkosivuille osoitteeseen https://www.kennelliitto.fi/koirat/koiranpaiva-244/webinaari-koira-arki-hallintaan-positiivisesti-vahvistaen. Webinaarin voi katsoa tallenteena myös myöhemmin. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot

viestinta@kennelliitto.fi

Tekniikkaan liittyvät kysymykset: koulutus@kennelliitto.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

viestinta@kennelliitto.fi

Tekniikkaan liittyvät kysymykset: koulutus@kennelliitto.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Kennelliitto ry
Suomen Kennelliitto ry
Kamreerintie
02770 Espoo

09 887 300http://www.kennelliitto.fi

Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry on vuonna 1889 perustettu koira-alan asiantuntijajärjestö sekä koirien kasvattajien, omistajien ja harrastajien edunvalvoja. Meillä on noin 148 000 henkilöjäsentä ja yli 2000 jäsenyhdistystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kennelliitto ry

Suomen Kennelliitto: Uuden eläinten hyvinvointilain tulee antaa edellytykset hyvään elämään kaikille Suomen koirille2.3.2023 09:35:28 EET | Tiedote

Eduskunnan täysitunnossaan 1. maaliskuuta hyväksymä uusi eläinten hyvinvointilaki edistää monella tavalla lemmikkien hyvinvointia. Suomen Kennelliitto painottaa, että uuden lain tulee antaa edellytykset hyvään elämään kaikille Suomen koirille. Laki on hampaaton, jos etenkin koiranjalostuksen valvonta kohdistuu käytännössä vain Kennelliiton alaiseen toimintaan.

Verkossa kaikille avoimesti näkyvät terveystiedot tukevat koirien terveysjalostusta: Suomen Kennelliiton koirarekisteriin kirjattiin vuonna 2022 jo lähes satatuhatta terveystutkimuslausuntoa15.2.2023 09:48:08 EET | Tiedote

Suomen Kennelliiton koirarekisteriin kirjattiin vuonna 2022 yli 97 000 erilaista terveystutkimuslausuntoa. Ne näkyvät verkossa kaikille avoimessa jalostustietojärjestelmässä. Uusia koirarotuja tuli terveystutkimusten piiriin, ja uusia tutkimuksia kirjattiin Kennelliiton rekisteriin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme