Kojamo Oyj

Virkeä-ohjelma tukee nuoria urheilijoita - joukkuesponsoroinnin ja stipendien haku käynnistyi

Jaa

Virkeä-ohjelmassa tuetaan nuorten urheilijoiden toimintaa ja hyvinvointia liikunnan parissa. Ohjelma sponsoroi lahjakkaiden urheilijoiden matkaa kohti menestystä ja tukee urheilevien nuorten harrastuksia stipendeillä. Virkeä-ohjelman joukkuesponsoroinnin ja stipendien hakuaika on käynnistynyt.

Urheiluseurat voivat hakea joukkuesponsorointitukea syyskuun loppuun asti. Tuen saajaksi haetaan seuraa, jossa on kilpailutoimintaa ja tavoitteena on kehittää nuorista lahjakkuuksista kansainvälisiä kilpaurheilijoita.

- Toivomme saavamme hakemuksia seuroilta, joissa on hinku onnistua ja halu kehittyä. Haluamme tukea liikunnan iloa ja pyrkimyksiä kohti tavoitteita: sekä joukkueena että yksilöinä, toimitusjohtaja Jani Nieminen sanoo.

Virkeä-ohjelma laajeni joukkueurheiluun vuonna 2016. Kaudelle 2017 valittiin joukkuetuen saajiksi FC Honka Ry:n Naisten liigajoukkue N1, Tyttöjen TBSM-joukkue, T02 akatemia, T03 akatemia, T04 akatemia ja T05 akatemia.

Virkeä-ohjelma kannustaa urheilemaan

Virkeä-stipendejä myönnetään seuratasolla urheileville nuorille ympäri Suomen. Tuen tavoitteena on kannustaa harrastuksessaan eteenpäin 12-20-vuotiaita nuoria, jotka ovat sitoutuneita harjoitteluun ja osoittavat halua menestymiseen. Stipendejä myönnetään sekä joukkue- että yksilölajien harrastajille. Stipendejä voivat hakea Lumo- ja VVO-kodeissa sekä muualla asuvat nuoret lupaavat urheilijat, jotka tarvitsevat tukea harrastukseensa. Virkeä-stipendien hakuaika on 1.9.-30.9.2017.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kojamo Oyj
Kojamo Oyj
Mannerheimintie 168a
00300 Helsinki

020 508 5000https://kojamo.fi

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Yhtiö kehittää Lumo-koteja ja -palveluita, jotka edistävät työperäistä muuttoa kaupungistuvassa Suomessa, lisäävät hyvinvointia ja säästävät ympäristöä. Viiden vuoden aikana konserni on investoinut kaupalliseen vuokra-asumiseen lähes 1,5 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kojamo Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme