Visit Tampere

Visit Tampere ja Doerz haastavat paljastamaan paikalliset salaisuudet

Jaa

Tunnetko Pyynikin kuin omat taskusi tai tiedätkö, mistä löytyvät Tampereen hienoimmat maisemapaikat? Visit Tampere ja elämyspalvelu Doerz haastavat tamperelaisia paljastamaan paikalliset salaisuutensa ja ryhtymään elämystuottajiksi.

Kuva: Laura Vanzo/Visit Tampere
Kuva: Laura Vanzo/Visit Tampere

Tuleva kesä tuo Tampereelle ennen kaikkea kotimaisia matkailijoita. Paikalliset elämykset ja kätketyt helmet kiinnostavat matkailijoita, ja Visit Tampere kannustaa kaupunkilaisia ja yrityksiä tarjoamaan heille lisää nähtävää ja koettavaa.

Doerz-elämyspalvelun kautta aktiviteetteja voivat tarjota sekä yritykset että yksityishenkilöt. Tie elämystuottajaksi on siis avoin kenelle tahansa.

– Haluamme tuoda Tampereen parhaat puolet esiin niiden piilevien helmien kautta, joista kaupunkilaiset itsekin nauttivat. Tänä kesänä meillä on mahdollisuus näyttää kävijöille kaupunkimme parhaat puolet aivan uudella tavalla. Emme kenties saa kansainvälisiä vieraita entiseen tapaan, mutta kotimaisia matkailijoita on odotettavissa sitäkin enemmän, sanoo Visit Tampereen markkinointipäällikkö Heli Jokela.

Uskallatko paljastaa kalapaikkasi Näsijärvellä tai kutsua vieraan mökillesi kesäpäivää viettämään? Osaatko opastaa turistin kaupungin parhaiden wingsien äärelle? Onko sinulla hallussasi se ainoa oikea rieväresepti, jonka salat olet valmis opettamaan muillekin? Haluatko löytää innokasta seuraa Hakametsän halliin tai Tammelan stadionille? Tässä vain muutama idea siitä, mitä kaikkea Tampereen paikalliselämykset voisivat sisältää. Elämystuottajana toimiminen on mainio tilaisuus muuttaa harrastus tai intohimon kohde lisätienestiksi.

Yrityksille Doerz on alusta, johon voi lisätä oman matkailutuotteensa digitaalisesti myyntiin.

Haluatko elämystuottajaksi?

Kiinnostuitko? Tule mukaan Visit Tampereen ja Doerzin webinaariin kuulemaan lisää 20.5.2021!

Ilmoittaudu tästä: https://www.lyyti.fi/reg/Doerz_1793

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Laura Vanzo/Visit Tampere
Kuva: Laura Vanzo/Visit Tampere
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Visit Tampere
Visit Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

03 5656 6800https://visittampere.fi

Olemme Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailu- ja elinkeinomarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatio. Vahvistamme Tampereen asemaa kansallisesti ja kansainvälisesti vetovoimaisena matkailu-, tapahtuma-, ja kongressikaupunkina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme