Visit Tampere

Visit Tampere kutsuu bloggaajat kylään – vaikuttajille lanseerataan uusi #MyHomeTampere -asunto

Jaa

Visit Tampere ja Forenom tarjoavat sosiaalisen median vaikuttajille uuden tavan tutustua Tampereeseen.

Kuva: Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo

Yksi Forenom Aparthotel Tampere Kalevan huoneistoista muuntautuu Visit Tampereen vaikuttaja-asunnoksi elokuuhun 2020 asti. Maaliskuussa 2020 valmistuvaan asuntoon voivat hakea vierailulle esimerkiksi bloggaajat, vloggaajat, instagrammaajat ja muut mielipidevaikuttajat. Hakemusten perusteella Visit Tampere kutsuu kylään sekä kotimaisia että kansainvälisiä vaikuttajia. Vierailut #MyHomeTampere-asuntoon kestävät pääsääntöisesti 3-6-päivää. Mahdollisuus on myös hieman pidempään viipymään, jonka aikana vaikuttajat vierailevat lähikaupungeissa.

- Vaikuttaja-asuntokonsepti on tuttu Helsingistä. Heidän Helsinki Secret Residence -vaikuttaja-asuntonsa oli menestys ja uskomme, että myös #MyHomeTampere kiinnostaa vaikuttajia laajasti. Haluamme tarjota vaikuttajille mahdollisuuden tutustua Tampereeseen omassa aikataulussaan ja paikallisten tapaan. Olemme iloisia siitä, että yhteistyökumppanimme ovat innostuneet #MyHomeTampere -vaikuttaja-asunnosta ja lähteneet joukolla mukaan, kertoo Visit Tampereen kumppanuus- ja markkinointijohtaja Noora Heino.

Pian valmistuvan asunnon vaikuttajien käyttöön tarjoaa Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja Forenom.

– Olemme innoissamme voidessamme tarjota kodinomaista asumista vaikuttajille. Forenom keskittyy pääasiassa yritysten pidempiin asumistarpeisiin, mutta Aparthotel-kohteemme sopivat myös lyhyempiin vierailuihin. Huoneistosta löytyy täysin varusteltu keittiö, pyykinpesukone sekä tilaa työskentelyyn, ja uskommekin, että näin vaikuttajat pääsevät kokemaan paikallista elämää Tampereella, kertoo Forenomin Tampereen aluepäällikkö Maria Lahtinen.

Tampere tarjoaa vaikuttajille parastaan

Visit Tampere ja sen yhteistyökumppanit tarjoavat kylään saapuville vaikuttajille upeat puitteet laadukkaan sisällön tuottamiseen. Asunnon sisustuksessa on haluttu suosia paikallisten ja suomalaisten yritysten tuotteita. Tekstiileissä näkyy esimerkiksi 200-vuotisjuhlaansa viettävän Finlaysonin juhlamallisto. Kotimaista designia löytyy lisäksi keittiöstä Iittalan Kastehelmi- ja Teema Tiima astiastojen sekä Fiskarsin keitto- ja paistoastioiden muodossa. Esille tulevat myös Muumit kirjojen, astioiden ja taulujen muodossa.

Tampereella kylään saapuvat vaikuttajat voivat viettää aikaa ilman tiukkoja aikataulutuksia. Heille tarjotaan mahdollisuuksia muun muassa vierailla museoissa, kokeilla saunapääkaupungin löylyjä ja osallistua parhaille keikoille, festareille tai teatteriesityksiin, kaupungin laadukasta ravintolatarjontaa unohtamatta.

– Olemme saaneet vaikuttajamarkkinoinnista erittäin hyviä kokemuksia. Esimerkiksi joulukuussa järjestetty InstaCampTampere-vaikuttajaleiri tavoitti yhteensä noin miljoona ihmistä ympäri maailmaa, PR-asiantuntija Olga Javits Visit Tampereesta kertoo.

Vastuullisesti ja kestävin askelin

Visit Tampere kannustaa vaikuttaja-asunnon vieraita toimimaan vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Visit Tampereen yhteistyökumppanina on muun muassa Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse, joten Tampereella kyläilevät vaikuttajat pääsevät vierailunsa aikana hyödyntämään seudun mainioita bussiyhteyksiä. Asunnon sulkiessa ovensa elokuun lopussa sinne hankitut tavarat kierrätetään tai lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Voit tutustua yhteistyökumppaneihimme, #MyHomeTampere -verkkosivuihin ja hakulomakkeeseen täällä:

www.myhometampere.fi

Lisätietoja

Visit Tampere
Noora Heino
Johtaja, kumppanuudet & markkinointi
noora.heino@visittampere.fi
+358445378337

Olga Javits
PR-asiantuntija
olga.javits@visittampere.fi
+358408650243

Forenom
Maria Lahtinen
Area Manager
maria.lahtinen@forenom.com
+358 40 080 4696

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Forenom
Maria Lahtinen
Area Manager
maria.lahtinen@forenom.com
+358 40 080 4696

Kuvat

Kuva: Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Visit Tampere
Visit Tampere
Kelloportinkatu 1 C
33100 Tampere

03 5656 6800https://visittampere.fi

Olemme Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailu- ja elinkeinomarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatio. Vahvistamme Tampereen asemaa kansallisesti ja kansainvälisesti vetovoimaisena matkailu-, tapahtuma-, ja kongressikaupunkina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Tampere

Vuonna 2019 Tampereella tehtiin kaikkien aikojen majoitusennätys!21.2.2020 09:40:28 EETTiedote

Tampere pitää pintansa suosittuna matkailukohteena. Vuonna 2019 majoitusliikkeissä kirjattiin ennätykselliset 1,18 miljoonaa yöpymistä. Eniten kasvua oli kotimaisten yöpyjien määrässä. Matkailijoiden kasvu näkyy myös majoitusmyynnissä: rekisteröityjen majoitusliikkeiden myynti Tampereella oli viime vuonna 77,4 miljoonaa euroa, mikä on peräti neljä miljoonaa euroa edellisvuotta enemmän.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme