Visit Tampere

Visit Tampere Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu - matkailujohtaja Jari Ahjoharju siirtyy luotsaamaan yhtiötä

Jaa
Visit Tampereen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty matkailujohtaja Jari Ahjoharju. Ennen Visit Tampereen matkailujohtajan roolia Ahjoharju on toiminut johtotehtävissä muun muassa Visit Finlandilla, Finnairilla ja matkatoimisto Areassa.
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

Ahjoharju aloittaa uudessa tehtävässään 1.7.2022. Nykyinen toimitusjohtaja Harri Airaksinen siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Airaksinen jatkaa edelleen Business Tampereen toimitusjohtajana.

Olen iloinen uudesta tehtävästäni Visit Tampereen johdossa. Tampereen matkailu on  hyvässä nosteessa ja olemme jo nyt suosituin matkailukaupunki kotimaassa. Asemamme vahvistuu entisestään, kun saamme vielä kansainvälisen matkailun heräämään ja kokousmatkailun kasvuun. Lähtökohdat ovat siis hyvät, linjaa Jari Ahjoharju.

Visit Tampere on vakiinnuttanut asemansa matkailualan edistäjänä ja edunvalvojana Tampereen seudulla. Tampere on edelleen yksi Suomen kiinnostavimmista elämys- ja tapahtumakaupungeista haastavan pandemia-ajan jälkeen. Pirkanmaa on toiseksi suurin matkailualan työllistäjä Suomessa.

Haluan kiittää väistyvää toimitusjohtajaa Harria viiden vuoden menestyksekkäästä Visit Tampereen johtamisesta. Yhtiö perustettiin kolmesta eri organisaatiosta ja johdit sen alueen matkailutoimijoiden tunnustamaksi yhteiseksi kehittämisorganisaatioksi. Sinulla on hyvä vaihe siirtyä tukemaan Visit Tampereen työtä hallituksesta käsin, toteaa väistyvä hallituksen puheenjohtaja Timo Mäki-Ullakko.

Siirryn hallituksen puheenjohtajaksi hyvillä mielin, koska olemme juuri päivittäneet matkailustrategian vastaamaan tämän ajan haasteita. Meillä on osaava henkilöstö ja erinomaiset kumppaniyritykset. Tampereen seutu on erittäin vetovoimainen ja meiltä löytyy eväät kansainvälisen matkailun kasvuun. Tuleva rooli Visit Tampereen hallituksen puheenjohtajana tuo jatkuvuutta ja yhteenkuuluvuutta emoyhtiön kanssa, Business Tampereen toimitusjohtajana jatkava Harri Airaksinen kommentoi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo
Lataa
Jari Ahjoharju, Kuva: Laura Vanzo
Jari Ahjoharju, Kuva: Laura Vanzo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Visit Tampere
Visit Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

03 5656 6800https://visittampere.fi

Olemme Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailu- ja elinkeinomarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatio. Vahvistamme Tampereen asemaa kansallisesti ja kansainvälisesti vetovoimaisena matkailu-, tapahtuma-, ja kongressikaupunkina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme