Kulttuuritoimisto Palovaara & Ruusila Oy

Von Hertzen Brothersin tulevan levyn ensimmäinen single ja video All of a Sudden, You’re Gone on nyt julki

Jaa

Von Hertzen Brothersin 18. maaliskuuta ilmestyvän Red Alert in the Blue Forest -albumin ensimmäinen single All of a Sudden, You’re Gone on julkaistu tänään perjantaina 28.1. Kappale on kuunneltavissa ja ladattavissa kaikissa suoratoistopalveluissa. Hylätyssä tehtaassa satapäisen avustajajoukon kanssa talvella kuvattu video kysyy, pitäisikö meidän harjoittaa enemmän menetyksen ja kuoleman pohtimista etukäteen, jotta osaisimme elää syvemmin ja toisillemme rohkeammin, tässä ja nyt.

Yli seitsemänminuuttisen All of a Sudden, You're Gone -kappaleen musiikki kasvaa akustisesta balladista sinfoniaaniseen loppuhuipennukseen ja sanoitus kertoo menettämisestä, sen pelosta – ja pelon kääntämisestä voimaksi. Joulukuussa 2021 kuvattu, musiikkia ja lyriikkaa vahvasti kuljettava video on nyt katsottavissa täällä. Single ja kitaristi Kie von Hertzenin ohjaama video raottavat tulevan levyn maailmaa: luvassa on aikaa kestävää taidetta, tunteiden koko kirjo.

Kie von Hertzen kertoo All of a Sudden, You’re Gone -videon synnystä:

“Kuvasimme videon upeassa hylätyssä tehdasmiljöössä läntisellä Uudellamaalla joulukuun puolessa välissä, vuoden pimeimpään aikaan. Luonnonvaloa oli vain 5 tuntia päivässä, sähköä ei lainkaan ja pakkasta pahimmillaan -15°C astetta, joten haastetta riitti 5 päivää kestäneissä kuvauksissa. Alueen yllä leijui kappaleeseen täydellisesti sopiva, poikkeuksellisen vahva surumieleinen henki ja sen lukuisat erilaiset, mittasuhteiltaan valtavat tilat toimivat räjähtäneisyydessään kontrastina laulun pehmeälle ja intiimille alakulolle. Välillä jopa tuntui kuin tehdas olisi laulanut kappaleen mukana, kun öinen tuuli ulvoi sen repaleisissa kattopelleissä ja rikotuissa ikkuna-aukoissa. Videon keskiössä on veljesten koolle kutsuma kuvitteellinen seremoniallinen tilaisuus, jossa hautajaiskuvastoa hyödyntäen, suuren ihmisjoukon kanssa suoritamme rituaalinomaisesti etenevän "kuoleman leikin", eräänlaisen ryhmäterapiasession. Miltä tuntuisi jos joku jota rakastat, lapsi, puoliso, äiti, isä tai ystävä nyt yhtäkkiä katoaisi ja olisi lopullisesti poissa? Video on siis ikiaikaisen kysymyksen äärellä: Voisiko alati läsnäoleva menettämisen, kadottamisen ja kuoleman mahdollisuus ollakin voimavara, joka auttaisi meitä elämään ja olemaan enemmän läsnä hetkessä, vaalimaan meille tärkeitä asioita ja rakkaita ihmisiä juuri tässä ja nyt?”

 Red Alert in the Blue Forest -tupla-albumin biisilista:

 1 - Day Of Reckoning

2 - Blue Forest

3 - The Promise

4 - All of a Sudden, You’re Gone

5 - Peace Patrol

6 - Pirates of the Raseborgian

7 - Anil

8 - Elbowed

9 - Northern Lights

10 - Söderskär

11 - Disappear There

Ennakkotilaajille on tarjolla erilaisia albumipaketteja ja vinyylistä tehdään myös 1000 kappaleen rajoitettu painos punaisella ja sinisellä vinyylillä. Spesiaalituplavinyyliä ei paineta enää painoksen loppuessa lisää. Ennakkotilausvaihtoehdot ovat nähtävillä ja tilattavissa täältä.

Red Alert Tour -kiertueen Suomen kaupungit, paikat ja päivämäärät:

26.03.22 ESPOO Tapiolasali

01.04.22 LAPPEENRANTA Nuijamies

02.04.22 KOUVOLA House Of Rock

08.04.22 TAMPERE Olympia

09.04.22 VAASA WsArena

14.04.22 JYVÄSKYLÄ Lutakko

15.04.22 JOENSUU Kerubi

16.04.22 KUOPIO Sawohouse Underground

22.04.22 HELSINKI Tavastia

29.04.22 TURKU Teatro

Kiertueen lipunmyyntilinkit ja lisätietoja: http://www.vonhertzenbrothers.com/

https://www.facebook.com/vonhertzenbrothersofficial

https://www.instagram.com/vonhertzenbrothers/

https://www.youtube.com/vonhertzenbrothers

https://twitter.com/vonhertzenbrosAvainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kulttuuritoimisto Palovaara & Ruusila Oy
Kulttuuritoimisto Palovaara & Ruusila Oy
Kirstinkatu 3 B 27
00530 Helsinki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kulttuuritoimisto Palovaara & Ruusila Oy

Teosto-palkitun säveltäjä Cecilia Damströmin Wasteland-orkesteriteos saa maailmanensi-iltansa 1. syyskuuta12.8.2022 10:00:00 EEST | Tiedote

Toukokuussa 2022 ensimmäisenä naispuolisena taidemusiikin edustajana arvostetun Teosto-palkinnon voittaneen säveltäjä Cecilia Damströmin uusin, ihmisten kulutuskäyttäytymisestä kumpuava Wasteland-orkesteriteos saa maailmanensi-iltansa 1. syyskuuta Umeån Norrlandsoperanissa. Damströmin syksy on kotimaassakin vilkas, säveltäjän teoksia kuullaan konserttitaloissa ympäri Suomen.

Kaija Saariahon juhlasyksy starttaa jo elokuussa Temppeliaukion kirkossa kuultavalla Reconnaissance-kuoroteoksella ja Alminsalin Between-esityksillä10.8.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Lokakuussa 70 vuotta täyttävän säveltäjä Kaija Saariahon juhlasyksy alkaa Helsingissä jo elokuussa kahdella Saariahon harvinaisella teoksella. Juhlaviikkojen ohjelmistoon kuuluva, 18. elokuuta Taiteiden yönä Temppeliaukion kirkossa kuultava Reconnaissance on Saariahon viimeisin kuoroteos, joka saa nyt Suomen kantaesityksensä. Elo-syyskuun taitteessa oopperan Alminsalissa esitettävät kolme Between-esitystä pitävät sisällään muun muassa 41 vuotta esityskiellossa olleen Study for Life -sävellyksen uuden produktion kantaesityksen.

Tuomo & Markus -duon uusi single Highest Mountain tekee kunniaa pop-legenda Nick Drakelle15.7.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Markus Nordenstrengin ja Tuomo Prättälän muodostaman Tuomo & Markus -voimaduon syyskuussa ilmestyvän Game Changing -albumin toinen singlelohkaisu, levyn harmoniarikasta äänimaailmaa avaava Highest Mountain julkaistaan tänään 15.7. tuoreen videon kera. Pääosin Yhdysvalloissa äänitetyllä albumilla kuullaan lisäksi Tuomo & Markus -duon pitkäaikaista taustayhtyettä, johon kuuluvat trumpetisti Verneri Pohjola, rumpali Juho Viljanen, pedal–steel-velho Miikka McGyver Paatelainen ja basisti Jere Ijäs. Levyllä vierailevat muun muassa Jonathan Wilson, jonka studiolla Los Angelesissa levy on osin äänitetty, sekä newyorkilainen kitaralegenda Marc Ribot.

Nummela Art Night tuo taidetta, musiikkia, valoa ja väriä lokakuun pimeyteen4.7.2022 13:00:00 EEST | Tiedote

Syksyllä 2021 Vihdin Nummelassa järjestetty, valtakunnallisestikin laajalti huomioitu katutaidetapahtuma Palma Art saa jatkoa 8. lokakuuta Nummelan lentokentällä järjestettävänä Nummela Art Night -tapahtumana. Musiikkia, katutaideseiniä, teoskokonaisuuksia sekä installaatioita tarjoavan poikkitaiteellisen tapahtuman taiteiden kuraattorina ja tuottajana toimii seinämaalauksistaan kansainvälisesti tunnettu vihtiläinen kuvataiteilija Salla Ikonen. Uniikkien taide-elämysten ohella Nummela Art Nightissa esiintyy vaihtoehtoisemman popmusiikin kotimainen kärki: Vesta, pehmoaino, MELO, Antti Autio, View, Malla ja Koisjärven Disko sekä huippu-dj:tXmies, Huge Hefner, Mizfire ja Antti Kneckt. Tapahtuman ennakkolippujen myynti alkoi tänään Tiketissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme