Siivoussektori Oy

Vuoden 2022 Puhtausalan ammattilainen on Mirja Liukko

Jaa
Puhtausalan ammattilainen 2022 -kilpailun finaali järjestettiin tänään Turun miniClean -tapahtumassa. Vuoden 2022 Puhtausalan ammattilaiseksi valittiin Mirja Liukko TL-Maint Oy:stä.

Kilpailussa arvioitiin muun muassa oman työn suunnittelua, asiakasyhteistyöstä ja -vuorovaikutusta, ergonomiaa, työturvallisuutta, työhyvinvointia sekä oman työn suunnittelua sekä kehittämistä. Tuomaristo teki päätöksensä kilpailijan suorittamien kirjallisten ja kilpailulavalla toteutettujen tehtävien perusteella.

”Mirja tuo puhtausalalle paloa ja valoa” 

Kilpailun päätuomari Päivi Vuorihuhta kertoo kilpailun olleen korkeatasoinen ja tiukka. Voittajan valintaa tuomaristo perustelee näin: 
– Mirja tuo puhtausalalle paloa ja valoa. Hän on tulevaisuuden tekijä, jota uteliaisuus johdattaa eteenpäin. Mirja näkee alalle perehdyttämisen erittäin tärkeänä ja onkin varsinainen perehdyttämisen promoottori. Muiden kannustaminen ja innostaminen on hänelle luontaista. Mirja tuo omalla erimerkillään imua alalle, Vuorihuhta toteaa. 

iloinen voittaja, Mirja Liukko kehui finalistien keskinäistä kemiaa ja kilpailun tunnelmaa. 
– Olen voitosta hivenen häkeltynyt, mutta äärimmäisen iloinen ja ylpeä. Koko kilpailupäivä oli hieno kokemus, ja oli mahtavaa jakaa se muiden finalistien kanssa, Liukko sanoo. 

Liukko palkittiin 1000 eurolla ja tuotepalkinnoilla. Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Päivi Vuorihuhta, Tiia Brax (elinkeinopoliittinen asiantuntija, Kiinteistötyönantajat ry.), Marja Eikonsalo (puhtausalan asiantuntija ja kouluttaja), Tarja Hokkanen (laitoshuollon asiantuntija, JHL), Eira Lipponen (puhtausalan opettaja, Raseko). 

Puhtausalan ammattilainen 2022 -tittelistä kisasivat Liukon lisäksi Tiiti Kolehmainen Nurmijärven kunnasta, Teija Laurila Ähtärin kaupungillta sekä Raija Tofferi Riveriasta. Finalistit selvittivät tiensä loppukilpailuun 13.4.2022 pidetystä semifinaalista. 

Kilpailun järjestivät yhteistyössä Puhtausala ry., JHL ry., Kiinteistötyönantajat, ry, Palta ry. ja PAM

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Siivoussektori Oy
Siivoussektori Oy
Haapaniemenkatu 7-9 C 28
00530 HELSINKI

SSTL Puhtausala ry. on puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö, joka auttaa puhtausalalla toimivia ihmisiä kehittymään ammatillisesti ja etenemään urallaan. SSTL Puhtausala ry. toimii puhtausalan puolueettomana etujärjestönä ja yhdistää puhtausalasta sekä sen kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset ja yhteisöt. www.puhtausala.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Siivoussektori Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme