Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Vuoden Restonomi 2022 on Anders Löfman

Jaa
CMB Ravintoloiden toimitusjohtaja Anders Löfman on järjestyksessään 23. Vuoden Restonomi.
Vuoden Restonomi 2022 Anders Löfman, toimitusjohtaja, CMB ravintolat.
Vuoden Restonomi 2022 Anders Löfman, toimitusjohtaja, CMB ravintolat.

Vuoden Restonomi -palkinto on kunniamaininta Haaga-Heliasta valmistuneelle restonomille, joka on innovatiivisuudellaan ja esimerkillisyydellään viitoittanut tietä tuleville restonomeille. Valinnan tekevät Haagan Restonomit, joka on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan restonomikampukselta valmistuneiden restonomien taustayhteisö.

Arvonimi luovutettiin Löfmanille Haagan restonomikampuksen opiskelijayhdistys Pore ry:n vuosijuhlassa Ritarihuoneella 28.1.2023.

Pitkän linjan ammattilainen

Anders Löfman on pitkän linjan ravintola-ammattilainen, jonka ura on ollut nousujohteinen. Hän on työskennellyt muun muassa eri ravintoloiden avaustiimeissä sekä linjajohtajan tehtävissä.

Löfmanin ensimmäinen toimitusjohtajan pesti oli vuonna 2010 Confetti Restaurants Oy:n palveluksessa. Vuosina 2015–2022 hän vastasi useista klassikkoravintoloista ja toimi Carelian, Kuun ja KuuKuu Helsinki-Ravintoloiden toimitusjohtajana.

Maaliskuussa 2022 Löfman siirtyi nykyiseen toimeensa CMB Ravintoloiden toimitusjohtajaksi. Löfman on suorittanut Haaga-Heliassa sekä restonomin (AMK) (2010) että Master-tasoisen restonomin (YAMK) tutkinnot vuosina 2010 ja 2017.

Vuoden Restonomi -kunniamaininnan aiemmin saaneita henkilöitä ovat mm. NoHo partnersin Yoseph Youssef, Pamplemousse matkatoimiston Heidi Kilpiä, McDonald's Finlandin HR-johtaja Maarit Vepsäläinen, Tapahtumahotelli Huoneen perustaja ja omistaja Evon Blomstedt, ravintoloitsija Ville Relander sekä Aurinkomatkat – Suntours Oy:n toimitusjohtaja Timo Kousa.

Haaga-Helian Haagan restonomikampus on Suomen suurin restonomikouluttaja. Haagan restonomikampus on tarjonnut hotelli-, ravintola- ja matkailualan liikkeenjohdon koulutusta vuodesta 1969. Restonomi-tutkintonimike otettiin käyttöön vuonna 1982.

Yhteyshenkilöt

Tutkintojohtaja, kampusvastaava Risto Karmavuo, Haagan restonomikampus, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, +358 400 538 740, risto.karmavuo@haaga-helia.fi

Kuvat

Vuoden Restonomi 2022 Anders Löfman, toimitusjohtaja, CMB ravintolat.
Vuoden Restonomi 2022 Anders Löfman, toimitusjohtaja, CMB ravintolat.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme