Wapice Oy

Wapicen IoT osaaminen vei voittoon Microsoftin maailmanlaajuisessa Parner of the Year-kilpailussa

Jaa

Suomalainen ohjelmistotalo Wapice palkittiin Microsoftin maailmanlaajuisessa Partner of the Year -kilpailussa vieden voiton sovellusinnovaatiot kategoriassa. Palkintoja jaettiin useassa kategoriassa ja voittajat valittiin yli 2900 osallistajasta 115 maasta. Wapicen sai tunnustusta IoT-TICKET®-ratkaisusta, joka tarjoaa erinomaisia ja innovatiivisia ratkaisuja IoT-sovellusten nopeaan kehittämiseen.

- Olemme erittäin ylpeitä, että saimme Microsoftilta tämän kunnianosoituksen”, sanoo Wapicen toimitusjohtaja Pasi Tuominen. IoT-TICKET® todellakin on kaikkein kattavin, nykyaikaisin ja helppokäyttöisin ratkaisu tuotantovalmiiden IoT-sovellusten luomiseksi. IoT-TICKET®:in yhdistäminen Microsoft Azure-pilvipalveluun luo tehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme. Azure tarjoaa maailmanlaajuisen skaalautuvan pilvialustan, kun taas IoT-TICKET® vähentää merkittävästi IoT-sovellusten kehitysaikaa. Yhdessä nämä ratkaisut luovat uusia innovaatioita ja tarjoavat mahdollisuuden välittömään investointien tuottoon, jatkaa Tuominen.

Palkittu innovaatio on suomalainen IoT-järjestelmien toteuttamiseen tarkoitettu kehitysalusta. Sen avulla käyttäjä kykenee rakentamaan tuotantokelpoisen ja kattavan IoT-ratkaisun graafisesti, ilman riviäkään koodia. Tuote sisältää kaikki teollisuuden tarvitsemat tärkeät IoT-elementit – integroitavuuden, käyttöliittymät, hälytykset, toiminnallisuudet, raportit ja analytiikan. Innovaatiossa on kiinnitetty erityisesti huomiota korkeatasoisiin graafisiin elementteihin – kuka tahansa voi sen avulla tehdä vaativia ja näyttäviä IoT-toteutuksia hetkessä.

IoT-TICKET® on otettu laajasti käyttöön niin kotimaisessa kuin kansainvälisessäkin teollisuudessa. Tuote on toimialariippumaton, mutta erityisesti sitä käytetään liikkuvissa työkoneissa, energiatuotannon yhteydessä, kiinteistöissä ja teollisuuden ratkaisuissa.

Microsoft Partner of the Year -tapahtuma, palkitsee Microsoft-kumppanit, jotka ovat kehittäneet ja toimittaneet poikkeuksellisia Microsoft-pohjaisia ratkaisuja viime vuoden aikana.

- Minulla on kunnia palkita Microsoft Partner of the Year -kilpailun finalisteja ja voittajia, sanoo Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp. Nämä yritykset ovat toimialansa johtavia. Ne rakentavat älykkäitä ratkaisuja, ratkaisevat asiakkaidensa monimutkaisia liiketoiminnallisia haasteita ja antavat asiakkailleen enemmän toimintamahdollisuuksia maailmanlaajuisesti. Minulla on ilo ja kunnia onnitella kaikkia voittajia ja finalisteja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Wapice Oy, Pasi Tuominen, Toimitusjohtaja: Tel. +358 10 277 5100, pasi.tuominen@wapice.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wapice Oy
Wapice Oy
PL 8, Yliopistonranta 5 (3. krs.)
65200 Vaasa

+358 10 277 5000https://www.wapice.com/fi

Wapice on täyden palvelun ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut ovat alan johtavien teollisuusyritysten käytössä ympäri maailmaa. Meidän tehtävämme on toimia asiakkaidemme teknologia- ja ratkaisupartnerina ja auttaa heitä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksista parhaalla mahdollisella tavalla. IoT-TICKET® on Wapicen kehittämä pilvipohjainen esineiden internet-alusta, joka perustuu Flow-ohjelmointitekniikkaan tarjoten ainutlaatuisen käytettävyyden ja mukautumisen asiakkaan digitaaliliiketoimintaan. IoT-TICKET® on avainlipputuote.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wapice Oy

Danfoss Drives tähtää IoT:n ja tekoälyn avulla elinkaariratkaisujen eliittiin14.4.2021 16:41:05 EEST | Tiedote

Danfoss on maailman johtava taajuusmuuttajien tuottaja, joka panostaa laadukkaiden ja tarkkaan testattujen tuotteiden lisäksi tuotteiden elinkaareen. Danfoss on valinnut Wapicen IoT-TICKET® -alustan globaaliksi IoT-alustakseen ja rakentanut sen avulla DrivePro® Remote Monitoring -palvelun, jonka avulla taajuusmuuttajat liitetään ympärivuorokautiseen valvontaan. DrivePro® Remote Monitoring -palvelu on osa yrityksen laajaa elinkaaripalvelujen valikoimaa. Palvelu on käytössä globaalisti, mm. Kiinassa, Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Yhdysvalloissa.

Moderni anturitekniikka tuo älyä ja ennakoitavuutta kunnossapitoon28.2.2019 09:48:10 EET | Tiedote

Caverion digitalisoi ennakoivaa kunnossapitoa käyttäen Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisua. Ratkaisun avulla saadaan seurattua teollisuuslaitteiden todellista kuntoa ja ennakoida tulevat huolto- ja kunnossapitotarpeet tehokkaasti välttäen turhia tuotantokatkoksia. Järjestelmä kokoaa yhteen tiedot kaikista kohteista ja hälytyksistä, joten se sekä säästää kustannuksia, että lisää asiakastyytyväisyyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme