Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Webinaari: Mitä tapahtui rajattomalle Pohjolalle?

Jaa

Tervetuloa mukaan ajankohtaiseen webinaariin, jonka aiheena on pohjoismainen yhteistyö koronapandemian varjossa.

Webinaarissa viisi Pohjoismaiden asiantuntijaa keskustelee pohjoismaisen yhteistyön haasteista ja mahdollisuuksista kriisinhallinnan dominoimassa arjessa. 

”Keskustelun lähtökohta on koronapandemian aikana pohjoismaisessa yhteistyössä esiin noussut epävarmuus ja levottomuus. Suljetut rajat ja kansallisesti värittyneet kriisinhallintaratkaisut ovat saaneet monen miettimään, mitä koko puhe Pohjoismaiden yhteisöstä itse asiassa tarkoittaa”, toteaa Hanasaaren projektipäällikkö Tina Räihä.

Webinaariin osallistuvat Pohjoismaiden neuvoston rajaesteneuvoston puheenjohtaja, entinen ulkomaankauppaministeri ja liikenne- ja viestintäministeri Kimmo Sasi Suomesta sekä rajaesteneuvoston jäsenistä entinen maatalousministeri Sven-Erik Bucht Ruotsista ja hallitusammattilainen Vibeke Hammer Madsen Norjasta. Tanskaa edustaa Henrik Møller, joka on Pohjoismaiden neuvoston rajaestetyöryhmän jäsen.

Webinaarin moderaattorina toimii Norden-yhdistysten liiton pääsihteeri Henrik Wilén.

Aika: perjantai 23. huhtikuuta klo 13–14 EET (Suomen aikaa) / klo 12–13 CET

Paikka: online-tapahtuma

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä:https://www.hanaholmen.fi/event/mita-tapahtui-rajattomalle-pohjolalle/

Yhteyshenkilö: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. +358 40 767 7373

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme