BURGER KING® Suomi

Whopper ja taco saman katon alla – Burger King ja Taco Bell löytyvät pian myös Espoon Finnoosta

Jaa

Burger King ja Taco Bell -pikaruokaravintolaketjut lyövät hynttyyt yhteen ja löytyvät keväällä 2022 samasta osoitteesta Espoon Finnoosta. Uudessa ravintolassa näkyy myös ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan Burger Kingin uudistunut brändi-ilme. Erikoisuutena ravintolassa on autokaistapalvelu, jossa asiakas voi tehdä tilauksen molempien ravintoloiden tuotevalikoimasta ja tilaus tuodaan parkkiruudulle asti.

Uusi Espoon Finnoon ravintola tulee palvelemaan asiakkaita länsiväylän kupeessa laajoin aukioloajoin alkukeväästä 2022 lähtien. Ravintola on jo Espoon seitsemäs Burger King -ravintola, ja sijaintinsa ansiosta se toimii erinomaisesti välipysähdyksenä niitä päiviä varten, kun ruoanlaitolle ei löydy aikaa.

”Espoon Finnoon ravintolassa pääsee tutustumaan kokonaisuudessaan myös Burger Kingin uudistuneeseen brändi-ilmeeseen, joka on saanut inspiraationsa aidosta ja herkullisesta ruoasta.”, kertoo Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Siru Kalpio.

Ravintolassa tulee olemaan yhteensä noin 100 asiakaspaikkaa, ja uudenlaisen autokaistapalvelun ansioista tilaus toimitetaan asiakkaan parkkiruudulle asti. Ravintoloiden sijaitessa samassa osoitteessa, asiakkaan on mahdollista tilata samanaikaisesti tuotteita molempien ravintoloiden valikoimasta.

Finnoon uusi ravintola pyrkii vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin laajalla tuotevalikoimalla ja asiakaskapasiteetilla, sekä tekemällä ruuan hakemisen matkan varrelta mahdollisimman helpoksi. Uuden konseptin mukaiseen Burger King -ravintolaan rekrytoidaan viiden vuoropäällikön ja noin 25 työntekijän palveluhenkinen ja innokas tiimi. Finnoon Kingijengin rekrytointi aloitetaan pian.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Siru Kalpio, ketjujohtaja,
Restel Fast Food Oy/ Burger King
Puh. +358 40 5190233
Email: siru.kalpio@restel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

BURGER KING

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Ísey Skyr Bar-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

BURGER KING® uudistaa brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen12.1.2021 13:42:01 EET | Tiedote

Restel-konserniin kuuluva Burger King on vuodesta 1954 lähtien kannustanut asiakkaita nauttimaan pikaruokakokemuksesta omalla tyylillään Have It Your Way -lupauksensa mukaisesti. Nyt ketju ottaa merkittävän askeleen uudistamalla visuaalisen brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen. Muutos tulee näkymään Burger Kingin ja asiakkaiden kaikissa kohtaamispisteissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme