Wikli Group Oy

Wikli Group on Suomen suurin yksityinen maa- ja metsätilojen talouteen keskittyvä asiantuntijayritys

Jaa

Suomeen perustettiin elokuun alussa Suomen suurin yksityinen maa- ja metsätilojen talouden asiantuntijayritys Wikli Group Oy. Asiantuntijapalveluiden lisäksi Wikli-perheeseen kuuluvat myös nykyaikaiset, omaa tuotantoa olevat ohjelmistot. Wikli Groupin osakkaina toimivat jo aiemmin alalla itsenäisesti toimineita asiantuntijoita, jotka perustivat elokuun alussa uuden asiantuntijayrityksen.

Wikli Groupin taustalla vaikuttavat suoraan osakkaina muun muassa: Agripolku Oy; Hannu Ala-Haavisto (Huittinen), Pentti Pentinmäki (Karvia), Juha Sarviluoma (Karvia), A-Agri Oy; Arto Korkeamäki (Karijoki), Raimo Ahokas (Toholampi), Autiomat Oy; Osmo Autio (Lapua), Farmitieto Oy; Kari Louhiranta (Kauhava), Johannes Ahlholm (Kärsämäki), TalousMaa Oy; Anne Idström (Kiuruvesi), Aila Riikonen (Vesanto), Lisäksi yrityksen toimintaperiaatteet ovat hyväksyneet Sirpa Himanen (Vesilahti) sekä Meri-Lapin Maatalousneuvos Oy; Matti Vaajoensuu.

Kaikki Wikli Group Oy:n omistajat ovat tehneet keskenään yhteistyötä jo vuosia, mutta toiminta on ollut tähän saakka yksilökeskeistä. Wikli Group Oy:n perustamisen kautta kaikkien osakasyrittäjien tahtotilana oli aikaansaada joustava, kustannustehokas ja riittävän harteikas organisaatio, jossa kaikkien tekijöiden ammattitaito yhdistyy tehokkaaksi ja asiakaslähtöiseksi palveluksi. Näistä lähtökohdista syntyi Wikli Group Oy, joka tarjoaa ammattitaitoisia maa- ja metsätalouden tarvitsemia palveluja valtakunnallisesti, kaikkialla Suomessa. Wikli Groupin erityisosaamista on maatalouden erikoistilanteiden hallinta: esimerkiksi yhtiömuotoisten maatilojen fuusiot, jakautumiset, spv-tilanteet ja osakeannit.

Wikli Groupin kattavaan palvelutarjontaan kuuluvat maa- ja metsätilojen sukupolvenvaihdokset ja yhtiöittämiset, kiinteistönvälitys – ja arviointipalvelut, kaikki yrityksen asiakirja-, laskenta- ja tilitoimistopalvelut, maatalouden tukihaut ja viljelysuunnitelmat, maatilan kriisi- ja erikoistilanteiden hallinta sekä maa- ja metsätalousyritysten johtamispalvelut. Lisäksi oikeudelliset palvelut ovat saatavissa Asianajajatoimisto Hakola Oy:n kautta.

Taloushallinnon palveluiden lisäksi Wikli – perheeseen kuuluvat myös talouden suunnitteluohjelmistot. Wikli-tiedonkeruuohjelmiston rajapintojen avulla tiedon siirto onnistuu helposti myös talouden suunnittelun erityisohjelmiston, Cashmanin hyödynnettäväksi. Nämä vaiheet säästävät selvästi asiantuntijan sekä asiakkaan työtä, jolloin aikaa vapautuu maatilan tuotannon ja talouden analysointiin sekä tilan tulevaisuuden suunnitteluun.

Wikli – viljelijän työkalupakki- ohjelma tarjoaa maatilayrittäjille mm. maksuttoman sähköisen asiakirjojen säilytyspaikan. Maatilayrittäjä voi antaa myös valtuutuksen tilansa tietojen tarkasteluun, esimerkiksi asiantuntijalle (laskija), rahoituslaitokselle, Ely-keskukselle, tilitoimistolle jne. Wiklin työkaluja voidaan käyttää myös tilan omaisuuden käyvän arvon määrittämiseen. Pakista löytyy myös mahdollisuus kartoittaa tilan omien tuotteiden tuotantokustannukset. Wiklin omaisuuksiin kuuluu myös interaktiivinen liiketoimintasuunnitelma, joka täydentyy automaattisesti tilan tietojen tallennuksen myötä.

Wikli Group palvelee yrityksiä kokonaisvaltaisesti, ilman turhia ja katteettomia lupauksia. Wikli Group Oy on kasvuhaluinen yritys, jonka selkeänä tavoitteena on jatkuvan koulutuksen kautta turvata omien asiantuntijoidensa osaamisen taso sekä sitä kautta edesauttaa asiakkaittaan entistä parempaan menestymiseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Anne Idström
p. 044-5413113
Kiuruvesi
Hallituksen pj
Wikli Group Oy

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wikli Group Oy
Wikli Group Oy
Tammirita 2
62100 Lapua

http://www.wikli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.