Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

YKA palkitsi syksyn 2020 yhteiskuntaopin ylioppilaskirjoituksissa menestyneitä stipendillä

Jaa

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry jakoi viidelle ylioppilaalle stipendin kunnianosoituksena erinomaisesta menestyksestä yhteiskuntaopin kirjoituksissa syksyllä 2020. Stipendit menivät Jyväskylään, Koskeen, Turkuun, Helsinkiin ja Asikkalaan.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:llä oli ilo huomata, että yhteiskunta-alan teemat kiinnostavat opiskelijoita ympäri Suomen. Liitto palkitsi viisi erinomaisesti syksyn 2020 ylioppilaskirjoituksissa menestynyttä opiskelijaa. 

YKAn stipendin saivat:

  • Otto Kanniainen, Jyväskylän normaalikoulu
  • Sara Pihlava, Kosken lukio
  • Nea Kosonen, Puolalanmäen lukio
  • Pinja Ohtonen, Helsingin normaalilyseo
  • Aada Söyrilä, Vääksyn yhteiskoulu

Liitto iloitsee lukiolaisten mielenkiinnosta yhteiskunta-alan teemoja kohtaan ja kannustaa ylioppilaita opiskelemaan yhteiskuntatieteitä jatkossakin.

– Yhteiskuntatieteilijöitä tarvitaan tulevaisuudessakin muuttuvien yhteiskunnallisten ilmiöiden ymmärtäjinä, kehittäjinä ja selittäjinä. Yhteiskuntatieteet antavat valmiuksia analysoida yhteiskuntaa monipuolisesti ja tuottaa sitä koskevaa kriittistä ja innovatiivista tietoa, toiminnanjohtaja Simo Pöyhönen toteaa.

YKA on jakanut stipendejä yhteiskuntaopin kirjoittaneille keväästä 2012 lähtien. Lämpimät onnittelut stipendin saaneille!

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Laura Piiroinen
laura.piiroinen@yhteiskunta-ala.fi
p. 044 3818 123

Tietoja julkaisijasta

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Mikonkatu 8 A
00100 Helsinki

010 231 0350http://www.yhteiskunta-ala.fi/
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on akavalainen etu- ja palvelujärjestö, joka toimii jäsentensä edunvalvojana työmarkkinoilla. Liiton nimi oli aiemmin Suomen Valtiotieteilijöiden Liitto SVAL ry. Liittoon kuuluu yli 12 000 korkeakoulutettua jäsentä, jotka työskentelevät hallinnon, talouden, tutkimuksen, koulutuksen sekä viestinnän esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Yleisimmät tutkintonimikkeet ovat VTM, YTM ja HTM. Lisätietoja www.yhteiskunta-ala.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme