Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry

Yksityisen sosiaalipalvelualan neuvottelut päättyivät tuloksettomina

Jaa
Kevään ajan jatkuneet yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusneuvottelut saivat tänään päätöksensä tuloksettomina.

Työnantaja ja työntekijäosapuolten näkemykset olivat niin kaukana toisistaan, että neuvottelutulokseen ei päästy.

Työehtosopimus päättyy 30.4.2023, jonka jälkeen siirrytään sopimuksettomaan tilaan. Sopimuksettoman tilan aikana sovelletaan vanhan työehtosopimuksen määräyksiä siihen saakka, kunnes uusi työehtosopimus saadaan solmittua.

Sopimuksettoman tilan aikana ei ole työrauhavelvoitetta. Talentian yksityisen sosiaalipalvelualan sopimuksen piiriin kuuluvien jäsenten on nyt tärkeää seurata Talentiasta tulevia sähköposteja ja muuta viestintää. On syytä myös muistaa, että työnantajat eivät saa kerätä tietoa mahdolliseen työtaisteluun osallistumisesta.  >> Lue lisää aiheesta

>> Seuraa yksityisen sosiaalipalvelualan neuvottelu-uutisia

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
Ratamestarinkatu 11
00520 HELSINKI

Vaihde: +358 9 3158 6000, toimisto@talentia.fihttps://www.talentia.fi

Ammattijärjestö Talentia ajaa ja valvoo korkeasti koulutettujen sosiaalialan ammattilaisten palkkauksellisia ja ammatillisia etuja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme