Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin kumppaniapteekkiketju laajenee Tampereelle

Jaa

Yliopiston Apteekki ja Tampereen yliopistollisessa sairaalassa toimiva Tammedica Apteekki aloittavat palveluihin ja ei-lääkkeellisiin tuotteisiin liittyvän yhteistyön maaliskuussa.

Tammedica Apteekki liittyy Yliopiston Apteekin kumppaniapteekkiketjuun maaliskuussa 2022. Yhteistyön myötä Tammedica Apteekin asiakkaille tarjotaan Yliopiston Apteekin tutkitusti erinomainen asiakaskokemus, joka pitää sisällään laajat aukioloajat, erittäin laajan tuotevalikoiman, koko perheen hyvinvointiin tarkoitetut YA-tuotteet, ensiluokkaisen palvelun sekä Uniikki-asiakkuuden kanta-asiakasalennuksineen ja -tarjouksineen.

Yliopiston Apteekin uusi kumppaniapteekki on yksi Tampereen vilkkaimmista apteekeista ja Suomen ensimmäinen yksityisapteekki, joka on perustettu sairaalan tiloihin. Sairaalan yhteydessä apteekki palvelee laajasti Pirkanmaan alueelta saapuvia asiakkaita.

”Yliopiston Apteekki on Suomessa edelläkävijä apteekkipalveluiden kehittämisessä. Yliopiston Apteekin kumppaniapteekkina voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemman tuotevalikoiman, monipuoliset Uniikki-asiakasedut ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen”, apteekkari Marianne Ahonen sanoo.

”Olen iloinen, että kumppaniapteekkiketjumme kasvaa. Yhdessä voimme tarjota erinomaista palvelua Tampereen alueen asiakkaille”, Suomen apteekeista vastaava johtaja Hanna-Mari Store Yliopiston Apteekista sanoo.

Yliopiston Apteekin kumppaniapteekkeja on nyt yhteensä neljä. Tampereen lisäksi kumppaniapteekit sijaitsevat Vantaalla kauppakeskus Jumbossa, Hämeenlinnassa kauppakeskus Goodmanissa sekä Rovaniemellä Etelä-Keskuksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna-Mari Store
liiketoimintajohtaja, Suomen apteekit, Yliopiston Apteekki
Puh. 09 5420 4575, hanna-mari.store@ya.fi

Marianne Ahonen
apteekkari, Tammedica Apteekki
Puh. 040 574 1013, marianne.ahonen@apteekit.net

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Palvelemme asiakkaita apteekeissa ja verkkoapteekissa ya.fi kaikkialla Suomessa. Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Olemme Helsingin yliopiston omistama yritys, jonka tuotto käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. Asioidessasi Yliopiston Apteekissa olet mukana huolehtimassa huomisen yhteiskunnasta kanssamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme