Jyväskylän yliopisto

Yliopistopäivillä tarjolla työelämän superlääkkeitä!

Jaa

Yliopistopäivien teemana on tänä syksynä työhyvinvointi. Jyväskylän yliopisto huolehtii opiskelijoistaan valmistumisen jälkeenkin ja kutsuu kaikki alumninsa ja työyhteisöineen viettämään työhyvinvointipäivää yliopiston kampukselle 25.10.!

Yliopistopäivien otsikkona on Työhyvinvoinnin mestarikurssi, jossa tutustutaan työelämän superlääkkeisiin. Näitä ovat mm. arvostus, kiittäminen ja huumori.

TV:stä tuttu psykologi Leea Mattila aloittaa päivän kertomalla mentalisaatiosta, joka on tutkitusti avain hyviin suhteisiin ja onnistuneeseen vuorovaikutukseen.

Tutkija Jouni Kalliota kannattaa tulla kuuntelemaan, jos mieli ja pakarat tuntuvat olevan puuduksissa. Hän nimittäin antaa vinkkejä, kuinka istumista voidaan vähentää.

Työpajoissa tarkastellaan yhdessä sitä, kuinka epäonnistumista voi opetella sietämään ja opetellaan tehokkaan kiitoksen kaava.

Päivän aikana on mahdollista osallistua korkeakoululiikunnan liikuntaryhmiin. Tarjolla on erilaista liikuntaa pilateksesta lentopalloon. Yliopiston kauniiseen kampukseen voi tutustua kampuskierroksilla ja ylioppilaskunnan historiaan Näyttelykeskus Soihdun näyttelyssä.

Paikalla tapahtumassa on myös Firstbeat technologies.

Alumnit voivat osallistua tapahtumaan myös yksin, mutta työkaverit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan työhyvinvoinnin mestarikurssille.

Ohjelmasta jokainen voi valita itselleen sopivimmat ja kiinnostavimmat vaihtoehdot.

Tapahtuma on maksuton.

Yliopistopäivien ohjelma ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta:

www.jyu.fi/fi/yhteistyo/alumni/ajankohtaista/yliopistopaivien-ohjelma

Lisätietoja:

Alumnikoordinaattori Heli Mäki, puh. 050 361 0979, heli.m.maki@jyu.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Kannattaako avohakkuista luopua? Tuore simulaatiomallinnus vertaili metsänkäsittelytapojen vaikutuksia pitkällä aikavälillä5.8.2020 09:29:26 EESTTiedote

Luopuminen kokonaan avohakkuista suomalaisissa talousmetsissä ei ole paras vaihtoehto. Jatkuvan kasvatuksen tulisi kuitenkin olla eniten käytetty metsien käsittelyn tapa, koska se turvaa paremmin monitoiminnallisuuden kuin avohakkuisiin perustuva metsien käsittely. Tämä ilmenee Jyväskylän yliopiston bio­ ja ympäristötieteiden laitoksen uudesta tutkimuksesta. Tutkimus julkaistiin Land Use Policy –tiedejulkaisussa verkkojulkaisuna heinäkuussa 2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme