Visit Tampere

Yritysten luovuus, uudet kanavat ja työtavat tuovat apua koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen

Jaa

#TueYrittäjää-kampanja on lähtenyt vahvasti käyntiin Tampereen kaupunkiseudulla. Yritykset ovat muokanneet palveluitaan ketterästi tilanteeseen sopiviksi.

Kuva: Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo

Tampereen kaupunkiseudun yritykset ovat reagoineet nopeasti koronavirusepidemian myötä muuttuneeseen tilanteeseen. Uusia työtapoja on otettu käyttöön, tuotteita on digitalisoitu ja pyörät on pyritty pitämään pyörimässä. Erilaisia kampanjoita paikallisten yritysten auttamiseksi on koronaviruskriisin myötä polkaistu käyntiin. 

Maailmanlaajuinen kampanja #SupportYourLocal, suomeksi #TueYrittäjää, näkyy myös Tampereen kaupunkiseudulla. Muun muassa Visit Tampere jakaa säännöllisesti Instagram-tilillään paikallisten yrittäjien palveluita.

– Haluamme tukea osaltamme paikallisia yrityksiä ja antaa heille kanavissamme näkyvyyttä. Yritykset ovat todella käärineet hihat ja muokanneet palveluitaan rajoitusten mukaisiksi, toteaa Visit Tampereen kumppanuus- ja markkinointijohtaja Noora Heino.

Visit Tampere on antanut Instagram-tilillään näkyvyyttä jo yli sadalle yritykselle ja ne ovat saaneet yli 3600 klikkausta, tykkäystä, jakoa tai kommenttia. Kampanjaa voi seurata Visit Tampereen Instagramissa: @visittampereofficial -> Kohokohdat / Highlights -> #SupportYourLocal. Vinkkejä ja tarjouksia löytyy tällä hetkellä muun muassa paikallisiin ravintoloihin, aktiviteetteihin ja liikkeisiin. Oman vinkin voi ilmoittaa ottamalla yhteyttä Visit Tampereen Instagramissa @visittampereofficial ja kertomalla lyhyesti minkälaisesta tarjouksesta tai vinkistä on kyse sekä tägäämällä mukaan yrityksen Instagram-tilin tai nettisivut.

Visit Tampereen kumppanit aktiivisina

Visit Tampere kysyi kumppaniverkostoltaan, millaisia uusia palveluita he ovat koronakriisitilanteen myötä luoneet. Esimerkiksi Villipihlaja, Matricks, Amazing City, Ideaparkin toimijat ja Kangasala-talo tarjoavat tilanteeseen mukautettuja palveluita. Katso Visit Tampereen keräämä listaus täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Visit Tampere
Visit Tampere
Kelloportinkatu 1 C
33100 Tampere

03 5656 6800https://visittampere.fi

Olemme Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailu- ja elinkeinomarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatio. Vahvistamme Tampereen asemaa kansallisesti ja kansainvälisesti vetovoimaisena matkailu-, tapahtuma-, ja kongressikaupunkina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme