Musiikkitalo

Ystävänpäivän tervehdys Musiikkitalon suurelle mediaseinälle

Jaa
Tervehdys ystävälle, rakkaudentunnustus tai treffikutsu kaupungin näkyvimmälle paikalle? Ystävänpäivänä se onnistuu, kun Musiikkitalo näyttää kaupunkilaisten viestejä mediaseinällään.

Musiikkitalo järjestää ystävänpäiväksi tempauksen, jossa jokaisella on mahdollisuus saada oma ystävänpäivätervehdyksensä Musiikkitalon mediaseinälle. Tempaukseen voi osallistua lähettämällä oman tervehdyksensä sekä mahdollisen kuvan Musiikkitalon verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta. Parhaimmat viestit näytetään Musiikkitalon mediaseinällä ystävänpäivänä 14.2. 

Musiikkitalon mediaseinä on kooltaan suuri, 13 x 13,5 metriä ja se sijaitsee Musiikkitalon Kansalaistorin puoleisen sisäänkäynnin yläpuolella, joten tervehdyksillä tulee taatusti olemaan näkyvyyttä. Tervehdykset näkyvät mediaseinän muun sisällön joukossa koko ystävänpäivän ajan. 

“Musiikkitalo on edelleen suljettuna koronarajoitusten takia, mutta haluamme näin tuoda ilon läikähdyksiä ja positiivisia, unohtumattomia elämyksiä kaupunkilaisten arkeen,“ Musiikkitalon myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Paaso kertoo. 

Ystävänpäivätervehdyksiä voi lähettää Musiikkitalolle osoitteessa musiikkitalo.fi/ystavanpaiva olevan lomakkeen kautta 9.2.2022 saakka. Koska kaikkia kansalaisten viestejä ei ehditä yhden päivän aikana näyttää, Musiikkitalo valitsee mediaseinällä näytettäviksi tervehdyksistä kekseliäimmät, tunteikkaimmat, hauskimmat tai muulla tavalla parhaimmat. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Musiikkitalo
Musiikkitalo
Mannerheimintie 13 A
00100 Helsinki

https://www.musiikkitalo.fi/

Musiikkitalo on konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa. Vilkkaimman kauden aikana, syyskuusta toukokuuhun Musiikkitalossa järjestetään noin 70 -100 konserttia tai muuta tapahtumaa kuukaudessa. Akustiselle musiikille suunnitellun Konserttisalin lisäksi talossa on viisi pienempää salia, joilla kaikilla on erilainen käyttötarkoitus ja erilainen, tarkoituksenmukainen akustiikka. Musiikkitalon julkisiin tiloihin: lämpiöihin, kahvilaan, ravintolaan ja Sibelius-Akatemian kirjastoon ovat niin kaupunkilaiset kuin turistitkin tervetulleita viettämään aikaa, vaikka lippua konserttiin ei olisikaan ostettuna. Musiikkitalon päätoimijat ovat Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Musiikkitalo