Ylemmät Toimihenkilöt YTN

YTN aloittaa paikalliset keskustelut työehdoista metsäalalla

Jaa

Metsäteollisuus ry ilmoitti luopuvansa työehtosopimustoiminnasta. Samalla julkisuuteen kerrottiin, että jatkossa työehdot sovitaan paikallisesti. Metsäteollisuuden ylemmillä toimihenkilöillä ei tähän saakka ole ollut työehtosopimusta, joten viesti työehtojen sopimisesta on ilahduttava.

Ylemmät toimihenkilöt YTN reagoi muuttuneeseen tilanteeseen. Se aloittaa pikaisesti paikalliset keskustelut siitä, miten yritysten ylempien toimihenkilöiden työsuhteiden ehdot jatkossa yrityksissä sovitaan.

– Uskomme, että julkisuuteen annettu ilmoitus on vilpitön ja tulevaisuudessa koko henkilöstön työsuhteiden ehdoista halutaan yrityksissä sopia. Siksi kartoitamme tilanteen keskusteluilla ja teemme neuvotteluesitykset pikaisesti, sanoo YTN:n neuvottelupäällikkö Petteri Oksa.

Metsäteollisuudessa on noin 6 000 ylempää toimihenkilöä. He työskentelevät muun muassa laatu-, tutkimus-, tuotekehitys-, projekti- ja johtotehtävissä.

– Heidän panoksensa teollisuudenalan menestykselle on aivan keskeinen. Siksi alan tulevaisuuden kannalta onkin oleellista, että myös ylemmät toimihenkilöt voivat luottaa tulevansa oikein ja hyvin kohdelluiksi työsuhteiden ehtojen osalta, Oksa sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Petteri Oksa
YTN:n neuvottelupäällikkö
040 577 0644
petteri.oksa@ytn.fi

Kuvat

YTN neuvottelupäällikkö
YTN neuvottelupäällikkö
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ylemmät Toimihenkilöt YTN
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0207 699 840http://www.ytn.fi/

Ylemmät toimihenkilöt YTN on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö. Vastaamme Akavan kentässä ylempien toimihenkilöiden sopimustoiminnasta teollisuudessa sekä liike- ja palvelualoilla. YTN:n jäseninä on 22 akavalaista liittoa, joiden kautta edustamme 170 000 asiantuntijaa ja esimiestä eri toimialoilla.

 

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ylemmät Toimihenkilöt YTN

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme